Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Filiala Ceadâr-Lunga a MAIB, printre câştigătorii concursului “Cel mai bun antreprenor al Găgăuziei” 29.06.2017

Filiala Ceadâr-Lunga a MAIB, printre câştigătorii concursului “Cel mai bun antreprenor al Găgăuziei”

În UTA Găgăuzia au fost desemnaţi cei mai buni antreprenori ai anului 2016. În acest an la concurs au participat peste 100 de oameni de afaceri din raioanele Comrat, Ceadâr-Lunga şi Vulcăneşti. Evenimentul a fost organizat pe data de 26 iunie de către Comitetul Executiv al Găgăuziei, cu susţinerea financiară al Partenerului General BC „Moldova Agroindbank” S.A.

Antreprenorii premiaţi la 30 de nominalizări activează în diferite domenii:  agricultură, servicii, comerţ, textile, etc. Câştigătorii au primit Diplome de Onoare, premii şi cadouri de preţ.

La eveniment au participat başcanul, Irina Vlah, membri ai Comitetului Executiv şi Adunării Populare a Găgăuziei, reprezentanţi ai ambasadelor, precum şi agenţii economici care activează în regiune.

Irina Vlah a mulţumit oamenilor de afaceri pentru rezultatele bune, obţinute anul trecut: „În anul 2016, graţie antreprenorilor care activează în regiunea găgăuză, în bugetul autonomiei au fost încasaţi circa 100 de milioane de lei sub formă de venituri suplimentare. Aceste mijloace financiare au fost direcţionate către localităţile din Găgăuzia pentru reabilitarea infrastructurii şi acordarea unui şir de facilităţi locuitorilor regiunii.”
La nominaţia „Cea mai bună bancă în sfera prestării de servicii antreprenorilor” a câştigat filiala Ceadâr-Lunga a Moldova Agroindbank, obţinând cel mai mare punctaj. Filiala a fost remarcată pentru calitatea înaltă a serviciilor şi produselor sale, precum şi a strategiilor eficiente pe care le aplică la deservirea clienţilor.

„Permanent tindem să implementăm cele mai inovative servicii bancare, menite să aducă mai multă comoditate clienţilor, iar această nominalizare confirmă că acţiunile noastre sunt remarcate şi apreciate. Pe această cale vreau să mulţumesc colegilor din filiala Ceadâr-Lunga pentru performanţele obţinute. În fiecare zi demonstrăm că MAIB este o bancă responsabilă şi receptivă la nevoile clientului”, a declarat Serghei Cebotari, Preşedinte al Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” S.A., comentând distincţia obţinută.

Concursul „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM” este organizat anual cu scopul de a promova practicile de succes în domeniul businessului şi a remarca cele mai competitive întreprinderi din UTA Găgăuzia.