Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
MAIB ON-LINE

MAIB ON-LINE

FILIALA VIRTUALĂ MOLDOVA AGROINDBANK
DISPONIBILĂ 24 DIN 24 ORE, 7 DIN 7 ZILE

 
Pentru că ştim cît de preţios este timpul tău, fie că-l petreci muncind la birou, acasă cu cei dragi sau savurînd vacanţa mult-dorită, îţi oferim în premieră o versiune virtuală a băncii tale Moldova Agroindbank, pentru ca să fii în legătură permanentă cu toate conturile tale, de oriunde şi oricînd.

M@IB Online este meniul dedicat pe care-l poţi accesa direct de pe www.maib.md şi în care am integrat toate serviciile noastre la distanţă.

Găseşti aici soluţii comode şi accesibile de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Efectuează operaţiuni, vizualizează soldurile din cont, setează preferinţe pentru plăţile recurente, achită facturile pentru serviciile comunale, află informaţii complete despre produsele şi serviciile oferite de banca noastră.

Acum e atît de simplu! Ai la îndemînă o platformă multicanal de acces la propriile conturi – Bank FlexMultychannel.

Fie că alegi Internet, Mobile sau SMS Banking  - îţi vei putea  gestiona conturile bancare cu uşurinţă, iar utilizînd semnătura digitală vei putea aplica online pentru reemiterea cardului bancar sau comanda în mai puţin de un minut, un extras electronic pentru oricare din conturile tale.

Acum banca ta este la un click distanţă!

Încearcă şi te vei convinge!

   
   
 
   

 

Indiferent de serviciul ales, ai numeroase avantaje de care poţi profita !

Accesibilitate

✓ filiala virtuală M@IB Online îţi garantează legătura permanentă cu Banca, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Graţie noilor funcţionalităţi, îţi oferim acces simplu şi nelimitat la banii tăi, ai posibilitate să-ţi gestionezi conturile bancare prin intermediul a diverse dispozitive, pornind de la tradiţionalele computere şi finisînd cu cele mai noi gadgeturi: tablete sau smartphone.

Mobilitate

✓ aveţi acces la serviciile bancare electronice de la orice dispozitiv conectat la internet; 

Aplicaţiile noastre electronice sunt accesibile printr-o varietate de navigatoare web, indiferent de sistemul de operare instalat pe dispozitivul utilizat.

Comoditate

✓ Prin intermediul noii platforme, poţi efectua plăţi în favoarea persoanelor terţe, fără a te adresa în prealabil la bancă. Toate detaliile despre beneficiar le poţi introduce chiar tu, direct în aplicaţie.

Securitate şi confidenţialitate

✓ îţi garantăm confidenţialitatea datelor şi integritatea tranzacţiilor prin utilizarea celor mai avansate algoritme de criptare, prin generarea şi transmiterea parolelor unice pentru executarea fiecărei tranzacţii.

Fie că alegi Internet Banking, Mobile Banking sau SMS Banking, ţi-am pus la dispoziţie cîteva opţiuni de autentificare pentru un plus de siguranţă.
Poţi alege între a primi parola de unică folosinţă prin mesaj SMS, prin e-mail sau poţi opta pentru ambele metode pentru mai multă confidenţialitate, iar în acest caz vei primi jumatate din parolă prin SMS şi cealaltă jumătate prin email.

Îţi recomandăm să-ţi personalizezi parola de acces la aplicaţie încă de la prima autentificare. Odată autentificat va trebui să confimi fiecare tranzacţie prin intermediul unei parole de unică folosinţă, parolă pe care pe care o poţi obţine prin fie SMS sau email. Parola unică este valabilă pentru o perioadă scurtă de timp (10 minute) şi poate fi folosită doar o singură dată.
Astfel de fiecare dată cînd vei dori să efectuezi o operaţiune vei utiliza o parolă de confirmare nouă.

Siguranţă - vei fi notificat de fiecare dată prin SMS atunci cînd tranzacţiile vor fi efectuate,

Simplitate - Navigarea pe site este simpla si intuitivă: pentru a realiza operatiunile nu trebuie decit sa te lasi condus de meniuri.

Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să contactezi Contact Center 1313​.