Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Creditele cu aromă de cafea îţi aduc cadouri de Crăciun. 08.12.2020

Creditele cu aromă de cafea îţi aduc cadouri de Crăciun.

Încrederea ta pentru Moldova Agroindbank va fi premiată. Am pregătit pentru tine o tombolă cu 325 de premii de valoare: 100 de seturi aromate, 200 de fierbătoare electrice stilate şi 25 de premii mari a câte 10 000 de lei. 

Ce trebuie să faci ca să participi la tombolă? Ca de obicei, atunci când ai nevoie de o finanţare urgentă sau planificată, vii la Moldova Agroindbank şi semnezi un contract de creditare în perioada 8 octombrie – 23 decembrie 2020, cu o valoare mai mare de 10 mii de lei.
 
 În fiecare lună vom extrage câte 100 de câştigători pentru premiile stilate sau delicioase, iar pe 24 decembrie vom organiza marea extragere a premiilor băneşti. Şi asta nu e tot. Dacă eşti câştigător al premiului mare şi administrezi 2 sau mai multe credite la MAIB, îţi mărim premiul cu încă 5 000 de lei. Astfel premiul tău va fi de 15 mii de lei. 

Acum e şi mai simplu. Nu mai sta în rând. Depui cererea de creditare online, de acasă sau de la birou, pe www.creditemaibune.md/promo. Indică suma, perioada şi alege rata lunară care ţi se potriveşte. Sigur o să-ţi placă!

Pentru mai multe detalii accesează Extrasul Programului campaniei promoţionale.