Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
MAIB continuă să aplice ZERO lei comision lunar pentru utilizarea POS terminalelor 19.06.2020

MAIB continuă să aplice ZERO lei comision lunar pentru utilizarea POS terminalelor

Cu toate că unele restricţii au fost relaxate în luna mai, cunoaştem că pentru unele afaceri situaţia a continuat să fie complicată. Dacă activitatea afacerii tale a fost în continuare sistată sau te-ai confruntat cu un flux redus de clienţi, să ştii că îţi suntem alături, sprijinindu-te şi implementând soluţii de diminuare a impactului asupra afacerilor şi economiei.

Aşa cum am anunţat anterior, am anulat comisionul minim lunar pentru utilizarea POS terminalelor de plată inclusiv pentru luna mai. Scutirile de plată vor fi aplicate automat pentru toţi clienţii care acceptă achitarea cu cardul în punctele comerciale prin POS terminalele băncii, fără necesitatea deplasării la unităţile MAIB sau expedierii de cereri speciale în acest sens.

În contextul creşterii tot mai mari a cererii şi migrării afacerilor pe online, Moldova Agroindbank oferă clienţilor soluţii inteligente pentru realizarea comerţului la distanţă, indispensabile în ziua de astăzi:

E-Commerce - achitări cu cardul direct pe site. Soluţia este destinată afacerilor care au un site de prezentare a produselor şi serviciilor. Compania vinde, clientul cumpără, banii ajung direct în contul bancar al companiei. 
Detalii: https://www.maib.md/ro/e-commerce-pj/

MAIB Pay – vânzări uşoare pe online, chiar şi fără un site sau fără a avea instalată modalitatea de achitare online cu un card bancar. Soluţia e perfectă dacă afacerea ta nu are un site, dar vrea să comercializeze online, primind plăţi pentru produsele şi servciile vândute. 
Detalii: https://www.maib.md/ro/maib-pay-ro/

Totul.online – magazinul tău pentru vânzări uşoare pe online. MAIB oferă posibilitatea vânzării mărfurilor prin intermediul marketplace-ului www.totul.online – un supermarket online deja construit, ce nu necesită investiţii pentru dezvoltare sau promovare şi oferă platforma necesară pentru comercializarea produselor: rapid, uşor, cu achitarea direct în cont.

Detalii: https://totul.online/index.php?dispatch=companies.apply_for_vendor
Cum beneficiezi de servicii digitale pentru comerţ inteligent de la MAIB? Expediază o cerere de intenţie şi MAIB vine cu soluţia la pachet. 

Suntem la dispoziţia ta şi a afacerii tale şi ne poţi contacta la numărul de telefon 1313, la adresele de email cards@maib.md, admin@totul.online sau completează formularul pe pagina web

Echipa MAIB susţine clienţii, sprijină afacerile şi are convingerea că împreună vom depăşi consecinţele sociale şi economice provocate de COVID-19.