Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Oferă-le clienţilor tăi posibilitatea de a plăti online şi cu cardul 18.06.2020

Oferă-le clienţilor tăi posibilitatea de a plăti online şi cu cardul

Şi afacerea ta migrează exponenţial pe online? Oferă-le clienţilor tăi nu doar servicii şi produse de calitate, dar şi plus de comoditate prin soluţiile inteligente de vânzări la distanţă de la MAIB.
Indiferent dacă ai deja un site de vânzări sau este deocamdată doar la nivel de plan, echipa Moldova Agroindbank îţi oferă consultanţă şi suport pentru a alege soluţia de E-commerce care ţi se potriveşte. Competitiv, rapid, comod şi, cel mai important, în siguranţă pentru clienţii şi afacerea ta.
 
E-Commerce. Achitări cu cardul direct pe site 
 
Pentru afacerile care au un site de prezentare a produselor şi serviciilor, soluţia E-commerce oferă posibilitatea de a recepţiona prin Internet plăţi pentru marfa vândută, cu achitarea prin cardul bancar. Compania vinde, clientul cumpără, banii ajung direct în contul bancar al companiei. Simplu, comod, sigur şi cu plus de avantaje, cum ar fi:
 • utilizarea tehnologiei 3D Secure, care oferă siguranţă în mediul online atât pentru comercianţi, cât şi pentru deţinătorii de carduri în momentul efectuării tranzacţiilor;
 • sistem propriu antifraudă, care oferă un nivel înalt de siguranţă;
 • sistem de raportări exhaustiv, efectiv şi modern;
 • posibilitatea de personalizare a paginii de plată prezentă pe proiectul online;
 • suport 24/7.
Pentru mai multe de detalii, accesează: https://bit.ly/MAIB_e_comm 
 
MAIB Pay – Vânzări uşoare pe online, chiar şi fără un site 
Pentru afacerile care nu au un site sau nu au instalată modalitatea de achitare online cu un card bancar, dar are necesitate de a primi plăţi pentru produsele şi serviciile vândute – o soluţie eficientă şi uşor de implementat  este platforma MAIB Pay.
 
MAIB pune la dispoziţie accesul la un cabinet personal. Compania generează un cont spre plată, îl transmite clientului printr-un link pe e-mail sau mesagerie. Clientului nu îi rămâne decât să confirme şi achite plata cu oricare card bancar, direct în cabinet. Mai simplu de atât nu se poate. 
Vezi detalii aici:  https://bit.ly/maib_pay.
 
Totul.online – vinzi uşor pe on-line
Pentru afacerile care nu deţin propriul magazin on-line, MAIB oferă posibilitatea vânzării mărfurilor prin intermediul marketplace-ului www.totul.online – un supermarket online deja construit, ce nu necesită investiţii pentru dezvoltare sau promovare şi oferă platforma necesară pentru comercializarea produselor: rapid, uşor, cu achitare direct în cont.
Aderă acum la marketplace-ul www.totul.online completând formularul https://bit.ly/aplica_totul_online: şi bucură-te de avantajele platformei:
 • magazin electronic configurat şi gata de lucru;
 • modul de plăţi cu cardurile bancare conectat şi funcţional;
 • cabinetul companiei cu acces la rapoarte şi contactele clienţilor;
 • acces la informaţii despre fiecare comandă;
 • posibilitatea de a interacţiona direct cu cumpărătorii;
 • suport tehnic şi informaţional;
 • marfa se vinde la preţul stabilit, fără alt adaos comercial;
Ai la dispoziţie un magazin online complet funcţional, gata de utilizare, în care trebuie doar să încarci ofertele de mărfuri şi să vinzi!
 
Echipa Moldova Agroindbank este la dispoziţia ta. 
Apelează-ne cu încredere la numărul de telefon 022 303 554, scrie-ne un email la cards@maib.md sau completează formularul de cerere de intenţie, iar noi îţi oferim soluţia de comerţ inteligent la pachet.