Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Călătoreşte cu american express! Simte avantajele cardului! 01.08.2016

Călătoreşte cu american express! Simte avantajele cardului!

În ultima lună a verii, MAIB a lansat o campanie promoţională pentru toţi doritorii de a beneficia de avantajele brand-ului American Express®, acasă şi în călătorii.

Campania se va desfăşura până la 31 octombrie 2016 şi orice persoană poate solicita în condiţii avantajoase cardurile American Express de la MAIB.

În cadrul promoţiei participă cardurile:
 
Astfel, toate persoanele, care în această perioadă vor opta pentru orice tip de card American Express de la MAIB, vor beneficia de o reducere de 50% la taxa anuală de administrare a cardurilor pentru primul an de  valabilitate al cardului. 

Campania „CĂLĂTOREŞTE CU AMERICAN EXPRESS! SIMTE AVANTAJELE CARDULUI!” are drept scop reiterarea avantajelor şi beneficiilor cardurilor American Express de la MAIB care oferă clienţilor posibilitatea petrecerii unei vacanţe de vis dar şi administrarea eficientă a cheltuielilor uzuale, aici acasă!

Mai multe informaţii referitor la promoţie găsiţi în extrasul din Programul campaniei „CĂLĂTOREŞTE CU AMERICAN EXPRESS! SIMTE AVANTAJELE CARDULUI!” sau apelând Serviciul Call Center: 022 268 926.