Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Urmăreşte finala UEFA Champions League cu Moldova Agroindbank şi Mastercard 23.03.2018

Urmăreşte finala UEFA Champions League cu Moldova Agroindbank şi Mastercard

Clienţii MAIB au şansa să urmărească live marea finală a celui mai important eveniment de fotbal din Europa - Liga Campionilor, chiar din tribunele stadionului Olimpiyskiy din Kiev, Ucraina, pe data de 26 mai 2018.

MAIB şi Mastercard vă invită să participaţi la campania promoţională care se va desfăşura în perioada 20 martie – 10 mai 2018, ca să valorificaţi posibilitatea de a vă afla în mijlocul acestui eveniment grandios. Pentru a fi eligibili, este suficient să efectuaţi cel puţin o tranzacţie de minim 50 lei, cu cardul Mastercard de la MAIB, la comercianţi sau online, pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Premiul mare va fi o călătorie pentru două persoane la finala UEFA Champions League, ce va avea loc în data de 26 mai 2018 la Kiev! De asemenea, fiecare tranzacţie îţi oferă o şansă în plus de a intra în posesia unui premiu cu emblematica Ligii Campionilor: 500 chipiuri, 500 fulare şi 500 hanorace.
Extragerile premiilor se vor desfăşura în patru etape pe parcursul campaniei promoţionale.

Mai multe detalii privind campania promoţională găsiţi în Regulament. Call Center al MAIB vă stă la dispoziţie la numărul de telefon (022) 268 999.