Activitatea de deservire a persoanelor juridice la DOCCB este temporar redusă

Activitatea Direcţiei Operaţiuni cu Clienţii la Centrala băncii (DOCCB) cu persoanele juridice va fi redusă temporar. Măsura a fost luată în contextul lansării noului model operațional în cadrul DOCCB pentru îmbunătățirea calității de deservire a clienților și creșterii gradului lor de confort.

Astfel, la data de 15 decembrie 2021, începând cu orele 12:00, activitatea DOCCB cu persoanele juridice va fi întreruptă, iar începând cu 16 decembrie 2021, clienții – persoane juridice pot primi asistența și consultația necesară în spațiul DOCCB, destinat persoanelor fizice, situat pe aceeași adresă: str. Constantin Tănase 9/1, mun. Chișinău.

Întrucât spațiul dat este destul de limitat, componența personalului alocat pentru deservirea persoanelor juridice va fi redus. Din aceste considerente, persoanele juridice pot alege să se deservească la altă unitate maib:

  • sucursala nr. 18 Chişinău, situată pe bd. Grigore Vieru, 28;
  • sucursala nr. 32 Chişinău, situată pe str. Puşkin, 44;
  • la cea mai comodă sucursală maib.

Programul obișnuit de lucru al sucursalelor cu persoanele juridice este de luni până vineri, în intervalul 09:00-16:30, fără pauză.

Clienții – persoane juridice pot utiliza sistemele alternative de deservire bancară, disponibile la distanță: internet banking, maibusiness, maibusinessbot, extrasele electronice și cardul business deținut.  Operațiunile de eliberare sau depunere a numerarului din/în contul de card al companiei, inclusiv din activitatea comercială, pot fi efectuate la orice bancomat de tip cash-in recycling. Harta amplasării bancomatelor maib poate fi vizualizată aici.

Pentru suport și informații suplimentare persoanele juridice pot apela serviciul Contact Center la numărul de telefon 022 022 428, de luni până vineri, 08:30-17:30, fără pauză.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok