S-a dat startul Festivalului „Bach”

Astăzi, a fost dat oficial startul Festivalului Internațional „J. S. Bach” organizat de Sala cu Orgă. În acest an evenimentul este susţinut de BC „Moldova Agroindbank” SA. La conferinţa de presă prilejuită de lansarea festivalului a fost prezent Prim-Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al băncii, Serghei CEBOTARI, care a menţionat cu această ocazie:

„Asocierea numelui Moldova Agroindbank cu acest prestigios eveniment cultural este o onoare pentru instituţia noastră. Sprijinul pentru desfăşurarea festivalului se înscrie în Politica de Responsabilitate Socială a băncii noastre - noi susţinem proiecte culturale naţionale de amploare. Actualul festival este dedicat unuia dintre cei mai mari şi productivi genii din istoria muzicii mondiale. De aceea, suportul acordat acestui eveniment reprezintă pentru Moldova Agroindbank un gest de susţinere a patrimoniului cultural internaţional. Sînt convins că festivalul va deveni un eveniment cultural-artistic extraordinar pentru capitală, luînd în consideraţie notorietatea, caracterul exlusiv al festivalului, precum şi publicul ales al acestuia”.

Organizatorii au mulţumit partenerilor pentru suportul acordat în vederea desfăşurării acestui prestigios eveniment. Directorul Sălii cu Orgă, Larisa ZUBCU, a spus în acest sens:

“Participarea Moldova Agroindbank la actuala ediţie a Festivalului “Bach” este pentru noi şi o onoare, pentru că va imprima un plus de valoare evenimentului. Sperăm să devină un parteneriat frumos şi durabil”.

Festivalul se desfăşoară sub patronajul Sandei FILAT în perioada 4-10 aprilie. Actuala ediţie include cinci concerte dedicate sau inspirate din creația lui Johann Sebastian Bach. Vor răsuna lucrări nu doar din creația marelui Bach, ci și din alți autori clasici.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok