Salon Internaţional de Carte-ediţie nouă

Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret - la o nouă ediţie


Moldova Agroindbank invită toţi doritorii, în special cei micuţi, să viziteze Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret, care va avea loc între 18 şi 21 aprilie, la Centrul Internaţional de Expoziţii Moldexpo. În ziua inaugurării fiecare copil care va veni la expoziţie va primi în dar cîte o carte-surpriză. În acest an, „Cartea Anului” va fi “Aventurile lui Ionuţ” de Aurelian Silvestru.

Expoziţia, aflată la cea 17-a ediţie, şi în acest an se va desfăşura sub patronajul Preşedintelui Parlamentului Republicii Moldova, în parteneriat cu BC „Moldova Agroindbank” SA. Actuala ediţie este prilejuită de Anul Spiridon Vangheli - unul dintre cei mai de vază scriitori moldoveni, cunoscut prin cărţile sale pentru copii.

Tradiţional, Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret întruneşte peste o sută de edituri din ţară şi de peste hotare, la salon sînt expuse zeci de mii de cărţi, inclusiv publicaţii noi. Expoziţia a devenit un eveniment cultural renumit şi îndrăgit de copiii din ţara noastră, dar şi pentru oaspeţii străini ai capitalei.

Sponsorizarea expoziţiei de către BC „Moldova Agroindbank” SA se înscrie în politica de responsabilitate socială a băncii, ce rezidă în susţinerea proiectelor inteligente scopul cărora constă în educarea spirituală a societăţii, începînd din cea mai fragedă vîrstă. Drept recunoştinţă pentru implicare activă în promovarea lecturii şi susţinerea cu fidelitate a Salonului Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret, Preşedintele Moldova Agroindbank, Natalia Vrabie, s-a învrednicit în anul 2012 de Diploma de Excelenţă a Secţiei Naţionale din Republica Moldova a Consiliului Internaţional al Cărţii pentru copii şi tineri (IBBY Moldova).  

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok