Ziua Europei

Moldova Agroindbank - Partener General al Zilelor Europei

La cea de-a 22-a aniversare, BC „Moldova Agroindbank” SA rămîne liderul pieţei bancare autohtone, statut menţinut graţie unui aliaj din potenţialul intelectual înalt şi management eficient, corectitudinea şi durabilitatea relaţiilor cu clienţii, cu partenerii interni şi externi, precum şi anticiparea tendinţelor şi aşteptărilor pieţei. Acest algoritm al BC „Moldova Agroindbank” SA asigură generarea de noi şi noi performanţe, asigurînd trecerea la standardele internaţioanle de calitate ale unei bănci europene prospere.

Drept confirmare a obectivului de generare a performanţelor de nivel european,  Moldova Agroindbank a obţinut al doilea an consecutiv statutul de Partener General al Zilelor Europei. Manifestarea de bază din cadrul Zilelor Europei va avea loc la Chişinău, pe 18 mai curent. Acest eveniment marcat anual în Republica Moldova în luna mai - odată cu aniversarea MAIB, a devenit unul de semnificaţie specială, demonstrînd ataşamentul pentru valorile comune ale Europei, pentru edificarea standardelor europene de calitate a vieţii în ţara noastră. 

Natalia VRABIE, Preşedintele BC „Moldova Agroindbank” SA: „În aceste zile, marcăm cea de-a 22-a aniversare a băncii noastre, eveniment care se produce simultan cu sărbătorirea Zilelor Europei în Republica Moldova. Consider simbolică această coincidenţă care arată similitudinea obiectivelor pomovate de MAIB în particular şi de către societate în ansamblu - generarea şi respectarea standardelor de calitate europene. Moldova Agroindbank urmează această cale, valorificînd cu eficienţă maximă cele mai novatoare soluţii care anticipează aşteptările crescînde ale clienţilor şi tendinţele vertiginoase ale pieţei”.

Ziua Europei este o ocazie unică pentru a promova valorile europene, pentru a arăta diversitatea culturală a UE și, de asemenea, pentru a prezenta informații cu privire la asistența UE în Republica Moldova. Ziua Europei este, de asemenea, o oportunitate pentru a aduce împreună culturile mai aproape prin activități educative și de divertisment pentru a sărbători identitatea comună ca europeni în deplina ei diversitate. Festivități de amploare cu ocazia Zilei Europei, se vor desfăşura atît la Chișinău cît și la Tiraspol.

Ca și în anii anteriori, “Satul European” va fi punctul central al festivităților. Acesta va găzdui dezbateri publice cu ambasadori și oficiali moldoveni, informații cu privire la proiectele în derulare finanțate de către UE, școli de limbi străine etc. Vor fi organizate un concert și un Festival de Film pentru a completa această serie de evenimente.

Statele membre ale UE și țările candidate vor contribui la împărtășirea culturii lor, a bucătăriei lor și a identității lor naționale cu publicul din Moldova. Detalii şi programul complet al evenimentului găsiţi pe site-ul oficial al Zilelor Europei 2013: http://www.eudaymoldova2013.org.

 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok