Maib salary card - accessibility, advantageous services, and preferential rates for loans accessed through maibank

Am ales cardul salarial și mă bucur de experiența plăcută de a fi client maib. În centrul acestei alegeri se află nu doar simplitatea, ci și posibilitatea explorări tuturor serviciilor oferite. Haideți să descoperim împreună câteva din avantajele maib și ale aplicației maibank.

Maibank – cea mai preferată aplicație de banking din Moldova

  • Cu cardul maib salarial, ai acces la cea mai modernă, stilată, intuitivă și ușor de utilizat aplicație mobilă maibank din întregul segment bancar din țară.
  • Asta îți va permite să gestionezi ușor veniturile, să achiți facturile cât ai clipi, să faci transferuri între carduri și toate acestea la pachet cu cele mai utile notificări și promoții comerciale.
  • Maibank este aplicația mobilă unde poți efectua absolut  gratuit transferuri P2P către peste 1 milion de carduri.

Rate preferențiale la creditele accesate direct din aplicația maibank

  • Toate plățile cu cardul maib, pot fi împărțite în rate comode cu noul serviciu „împarte în rate”.  Beneficiezi de o dobândă fixă pe întreaga perioadă a creditului și de cea mai bună rată a dobânzii.
  • Cu creditul espresso, obții finanțare online cu o dobândă avantajoasă în doar 5 minute, fără a fi nevoie să vii la bancă.
  • Linia de credit revolving îți oferă flexibilitatea de a utiliza oricând orice suma de bani până la atingerea limitei maximă aprobată. Banii pot fi rambursați și reutilizați pe toată perioada de acordare a creditului.

Rețea națională maib

  • Deservire în peste 50 de sucursale și 380 de bancomate maib, disponibile în toată țara.
  • Zone self-service disponibile 24/7 și 420 de terminale self-service, amplasate în sucursale, magazine, mall-uri și alte locații la îndemână. 

Descoperă reducerile de până la 20%

Descoperă ofertele speciale de la maib și parteneri, beneficiind de reduceri de până la 20% cu cardul salarial maib.

În 2024, tu conduci.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok