Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
​Modificarea tarifelor şi comisioanelor aferente operaţiunilor de deservire a cardurilor bancare pentru persoane fizice 26.12.2018

​Modificarea tarifelor şi comisioanelor aferente operaţiunilor de deservire a cardurilor bancare pentru persoane fizice

BC „Moldova-Agroindbank” S.A. anunţă deţinătorii de carduri despre faptul că începând cu 27.12.2018 vor intra în vigoare noile tarife aferente cardurilor Visa Gold, Mastercard Gold, Visa Platinum şi Mastercard Platinum, care au fost aprobate prin decizia Comitetului de Conducere al băncii din 07.12.2018.

Astfel, Tarifele şi comisioanele aferente operaţiunilor de deservire a cardurilor bancare pentru persoane fizice pentru cardurile Visa Gold, Mastercard Gold, Visa Platinum şi Mastercard Platinum au fost modificate prin revizuirea Taxei anuale de administrare şi a taxei de reemitere a cardurilor principale/ suplimentare. 

De asemenea, Tarifele şi comisioanele aferente operaţiunilor de deservire a cardurilor bancare în cadrul proiectelor salariale au fost completate cu produsele Visa Platinum şi Mastercard Platinum.

Totodată, în tarifele menţionate este inclus şi Comisionul pentru decontarea prin Internet Banking - transferul din cont de card din resurse creditare sau overdraft neautorizat  aprobat prin decizia Comitetului de conducere al băncii din 10.12.2018 şi care va intra în vigoare din 11.02.2019.

Vedeţi anexat Tarifele şi comisioanele aferente operaţiunilor de deservire a cardurilor bancare Visa Gold, Mastercard Gold, Visa Platinum şi Mastercard Platinum, precum şi Tarifele şi comisioanele aferente operaţiunilor de deservire a cardurilor bancare în cadrul proiectelor salariale, care vor intra în vigoare la 27.12.2018.

Pentru informaţii suplimentare adresaţi-vă la sucursalele şi /sau reprezentanţele Moldova-Agroindbank sau la tel.: (022) 268-999 sau (022) 450-603.