1 leu în troleu! Achită cu Mastercard de la MAIB toată luna aprilie

Ţi-ar plăcea să călătoreşti mai ieftin cu transportul public? Dar ce zici de 1 leu în troleu? Acum e posibil!
 
Pentru că ne dorim să fii mereu în siguranţă, chiar şi atunci când foloseşti transportul public, Moldova Agroindbank şi Mastercard ţi-au pregătit o surpriză plăcută!
Timp de o lună, până pe 30 aprilie, ai posibilitatea de a călători cu troleibuzele şi autobuzele din Chişinău la jumătate de preţ, achitând cu cardul Mastercard de la MAIB pe rutele nr. 22, 23, 24 şi 30 şi în autobuzul de pe ruta nr. 5, care sunt în proces de echipare cu terminale mobile.
 
Cum să plăteşti călătoria cu cardul în transportul public?
 
Taxatorul are terminal de plată şi te va ajuta să utilizezi noul serviciu. Pentru a plăti taxa pentru călătorie este suficient:
1. Să apropii cardul de plată contactless, de ecranul terminalului şi să aştepţi semnalul sonor;
2. După confirmarea plăţii, o sumă egală cu costul călătoriei este debitată automat din contul de card;
3. Terminalul emite un semnal sonor şi imprimă o chitanţă cu informaţii despre costul, data şi ora călătoriei;
4. În perioada promoţiei reducerea de 50% pentru călătorie se va aplica automat.
 
Pentru mai multe detalii, accesează Programul campaniei promoţionale “Cu Mastercard de la MAIB călătoreşti mai ieftin!”.
Achită taxa cu cardul Mastercard de la MAIB, obţine reducerea şi călătoreşte în siguranţă!
 
Amintim că recent Primăria Chişinău, Mastercard şi Moldova Agroindbank au lansat proiectul pilot de acceptare a plăţilor fără numerar pentru călătoria în transportul urban.  Acum, locuitorii şi oaspeţii capitalei pot plăti rapid şi fără numerar pentru călătoria pe rutele de troleibuz nr. 22, 23, 24 şi 30, precum şi în autobuzele care circulă pe rutele nr. 2 şi 5. Toate vehiculele de pe rute sunt echipate cu terminale mobile, disponibile la taxatori. Pasagerii pot plăti călătoria prin intermediul unui astfel de terminal cu un card contactless al oricărei bănci din Moldova şi din lume, emis de diferite sisteme de plată sau cu un dispozitiv cu funcţia de plată contactless.
 
 
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok