Alţi 60 de câştigători ai promoţiei “Transferuri rapide cu bani în plus” şi-au ridicat premiile, în valoare de 500 de lei fiecare

Alţi 60 de clienţi, care au ales să expedieze sau să primească bani prin intermediul Moldova Agroindbank, au devenit câştigătorii celei de-a doua şi a treia extrageri ai promoţiei “Transferuri rapide cu bani în plus”. Fiecare client a obţinut un premiu bănesc, în valoare de 500 de lei. Felicitări câştigătorilor!

Promoţia continuă până pe 30 iunie a.c.. Vino la MAIB pentru a expedia sau a primi bani din străinătate şi participă la următoarele extrageri. În promoţie au mai rămas 90 de premii a câte 500 de lei, iar la final 3 norocoşi au şansa de a câştiga 5 000 de lei fiecare. 
Nu uita! Dacă ai deja un card MAIB, banii pot veni direct pe cardul tău prin serviciul T2C, disponibil pe site-ul https://t2c.maib.md/ro  sau în aplicaţia mobilă MAIBank. Convinge-te cât de uşor e să fii conectat cu cei dragi, vizionând acest video tutorial.

Şi asta nu e tot! Acum poţi beneficia de oferte de creditare avantajoase, dacă primeşti cel puţin 3 transferuri de minimum 200 de euro lunar prin MAIB. Te invităm să vezi cât ai putea achita lunar pe www.creditemaibune.md.  
La Moldova Agroindbank transferurile vin rapid şi cu bani în plus!

Pentru detalii accesează Extrasul din programul campaniei sau apelează Contact Center la numărul 1313.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok