Cardul Visa de la Moldova Agroindbank poate fi biletul norocos la Jocurile Olimpice 2018!

Moldova Agroindbank în parteneriat cu Visa Inc bucură în continuare clienţii cu promoţii speciale. Astfel, cu prilejul Jocurilor Olimpice de Iarnă 2018, se dă start campaniei promoţionale „Sunteţi încântaţi de victorii, cu noi ele sunt mai aproape” destinată deţinătorilor de carduri bancare Visa.
Clienţii băncii, deţinători ai cardurilor Visa de debit sau de credit emise de MAIB (Visa Electron, Visa Classic, Visa Gold, Visa Platinum) pot deveni participanţi ai campaniei promoţionale, urmând integral procedura de participare la Campanie:
  • achită produsele şi serviciile cu cardul Visa emis de MAIB la POS-terminale pe teritoriul Republicii Moldova sau peste hotare sau efectuează plăţi online, inclusiv pe site-urile străine
  • înregistrează tranzacţiile de casă pe site-ul www.cis.visa.com.
Participanţii la Campanie primesc şansa să câştige – o călătorie pentru două persoane la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeongchang, Coreea de Sud. Campania se desfăşoară în perioada 15 noiembrie – 25 decembrie 2017.

Cu cît mai multe tranzacţii înregistrate, cu atât mai multe şanse de a merge la Jocurile Olimpice de Iarnă – cel mare eveniment multi-sportiv!
Informaţii suplimentare referitor la promoţie găsiţi în Regulamentul Campaniei promoţionale „Sunteţi încântaţi de victorii, cu noi ele sunt mai aproape”  sau apelând Call Center: 022 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok