MAIB vă oferă dobânzi mai mici pentru posibilităţi mai mari

Orice plan sau idee are nevoie de susţinere pentru a fi realizată cu succes. BC „Moldova Agroindbank” SA oferă sprijinul necesar clienţilor pentru a beneficia de credite cu dobândă avantajoasă!

În perioada 19 martie – 29 iunie 2018, MAIB va acorda credite de consum şi imobiliare pentru persoane fizice cu rata dobânzii flotantă de doar 7% anual. Varietatea produselor creditare este adaptată la situaţia individuală a fiecărui solicitant de credit, astfel încât să satisfacă orice necesitate a clientului. Mai mult, MAIB asigură refinanţarea creditelor de la alte instituţii financiare absolut gratuit. 

Din gama de credite promoţionale fac parte:

  • Creditul Multiopţional – până la 100 mii lei, fără gaj, pe termen de până la 5 ani (DAE 12,07%).
  • Creditul pentru finanţarea cheltuielilor personale – până la 1,5 mln. lei,  cu gajarea bunurilor imobile, pe termen de până la 10 ani (DAE 11,66%).
  • Creditul Imobiliar şi Creditul Imobiliar pentru lucrătorii migranţi – se acordă pentru procurarea, renovarea, reparaţia imobilului, pe termen de până la 20 ani (exemplu: 1 mln lei, DAE 8,93%).
  • Creditul imobiliar Avanti – se acordă tinerilor cu vârsta de până la 35 ani, pe termen de până la 30 ani (exemplu: 1 mln lei, DAE 8,9%). 

Sunteţi bineveniţi în orice sucursală a băncii, pentru a afla mai multe detalii despre promoţie şi a beneficia de cele mai atractive oferte. Pentru răspunsuri rapide, apelaţi cu încredere la  Call Center al MAIB  -  (022) 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok