Moldova Agroindbank şi Visa te premiază cu reduceri sau cashback pentru cumpărături

Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape şi deja eşti cuprins de febra cumpărăturilor? Ai vrea ca shopping-ul să devină mai plăcut şi să primeşti reduceri la fiecare produs achiziţionat sau o parte din banii cheltuiţi înapoi? Atunci, în perioada 1 decembrie 2020 - 15 ianuarie 2021, achită cu cardul Visa de la Moldova Agroindbank la partenerii noştri comerciali şi profită de cele mai tari oferte:
  • reducere de 5% la cumpărăturile online de pe pagina web www.rozetka.md
  • reducere de 5% la cumpărăturile făcute în reţeaua de magazine pentru copii LULU sau de pe pagina web www.lulu.md. Totodată, fiecare client va primi garantat club-card din partea magazinului;
  • cashback de 5%, precum şi un club-card cumulativ, la cumpărăturile în reţeaua de magazine de parfumerie şi produse cosmetice Ovico. Cashback-ul se acumulează pe club- card şi poate fi utilizată, dacă ai în cont cel puţin 500 de lei. 
  • cumpăraturi avantajoase din magazinele online din SUA. Comandă livrarea în Republica Moldova prin site-ul www.npshopping.md şi nu vei plăti pentru 1 kg din greutatea coletului. 
 E atât de simplu! Te răsplătim pentru fidelitate! Tu mergi la shopping şi achiţi cu cardul Visa de la MAIB, iar noi vom avea grijă să îţi ajungă bani şi pentru alte activităţi. 
 
Încă nu ai un card Visa de la MAIB? Acum îl poţi deschide rapid şi fără multe drumuri la bancă, utilizând aplicaţia mobilă MAIBank. Detalii aici 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok