Sărbătorește acasă cu maib și Mastercard: 1500 de norocoși au primit bonusuri

În cadrul promoției „Sărbătorește acasă cu maib și Mastercard”, 1500 de deținători de carduri Mastercard de la maib au avut parte de o surpriză deosebită. Acești norocoși, aleși prin tombolă, s-au bucurat de câte un bonus de 500 de lei, care a fost transferat direct pe cardurile lor. Pentru a participa la promoție, erau necesare cel puțin trei achitări de peste 100 de lei cu Mastercard de la maib.

Weekenduri cu cashback generos

Pentru că vrem să te bucuri din plin de cardul gama de la maib, îți amintim că în weekendurile din luna mai beneficiezi de cashback majorat la o serie de parteneri.

Rogob – 5%
Avante – 4%
Daily Dose – 4%
Atypic – 4%
Meating Point – 4%

Fie că te aprovizionezi cu produse necesare, îți alimentezi mașina sau te relaxezi savurând o cină în oraș, maib îți oferă libertatea de a-ți gestiona banii și de a economisi mai mult cu fiecare achitare. Plătește cu maib gama la parteneri și primește cashback generos de până la 15%. Vezi în aplicația maibank suma acumulată și tu decizi când vrei să o retragi.

Încă nu ai card maib gama?

Este timpul să soliciți unul și să te bucuri de avantajele exclusive și promoțiile care îți aduc economii considerabile la fiecare achiziție.

Tu conduci. maib

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok