Simte magia sărbătorilor de iarnă cu Moldova Agroindbank şi MasterCard

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej frumos de a sărbători împreună cu familia. Emoţiile resimţite alături de cei dragi sunt de nepreţuit. Pentru a crea o atmosferă magică, de neuitat, Moldova Agroindbank şi MasterCard Europe vă amenajează locuinţa de sărbători.

În exclusivitate clienţii băncii, beneficiază de oportunitatea unică, de a primi în dar înfrumuseţarea locuinţei cu decoruri speciale cu prilejul sărbătorilor de iarnă, inclusiv prin oferirea unei cine de la restaurant cu felicitarea lui Moş Crăciun şi Alba ca Zăpada, în perioada 22.12.17-26.12.2017.

Toţi deţinătorii de carduri MasterCard, emise Moldova Agroindbank participă automat în cadrul campaniei promoţionale „Promoţie de Revelion pentru clienţii MAIB” dacă efectuează una sau mai multe operaţiuni de plată pentru bunuri şi servicii pe teritoriul Republicii Moldova prin intermediul POS-Terminalelor şi/sau prin Internet, în sumă de minimum 100 lei. În cadrul campaniei promoţionale „Promoţie de Revelion pentru clienţii MAIB” vor fi desemnaţi 3 câştigători.

Promoţia se desfăşoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova în perioada 22 noiembrie – 20 decembrie 2017. Câştigătorul va fi desemnat până pe data de 22 decembrie, de către MasterCard Europe.

Pentru mai multe informaţii accesaţi Regulamentul PromoţieiPromoţie de Revelion pentru clienţii MAIB” sau apelaţi Serviciul Call Center (022) 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok