Te invităm la nivelul următor. Cardul Mastercard de la MAIB îţi poate aduce un apartament cadou!

Sărbătorim împreună 30 de ani de excelenţă alături de clienţi cu mega premii valoroase în cadrul unei noi promoţii - „Achită cu cardul şi urcă la etajul tău! Câştigă un apartament în Chişinău”, desfăşurată în parteneriat cu Mastercard.În fiecare lună până la sfârşitul anului vor fi trase la sorţi câte 3 aspiratoare robot, iar la final de campanie va fi extras premiul mare – un apartament în Chişinău. Prinde şansa să devii câştigătorul norocos.

Pentru a participa la promoţie trebuie să ţii ritmul, să plăteşti cumpărăturile şi serviciile în valoare de peste 300 de lei cu un card Mastercard de la Moldova Agroindbank. Mai multe achitări cu Mastercard de la MAIB, mai multe şanse de câştig.

Încă nu ai un card Mastercard de la MAIB? Îţi propunem să deschizi unul din colecţia GAMA şi să profiţi de mai multe avantaje, cu care vine la pachet: cashback de până la 15%, zero comisioane, cardul de debit se transformă uşor în card de credit, servicii premium etc.

Cum să-l deschizi? Comandă-l prin aplicaţia mobilă MAIBank, cu livrare la domiciliu sau vino la MAIB.

Promoţia se desfăşoară până pe 31 decembrie 2021. Pentru mai multe detalii, accesează Programul campaniei sau apelează Contact Center la numărul 1313.

Achită cu cardul Mastercard de la MAIB, participă la promoţie şi prinde şansa de a câştiga propriul apartament în Chişinău! 

Împreună la nivelul următor!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok