Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Trăieşte emoţii de neuitat la Cupa Mondială FIFA 2018, cu MAIB şi Visa 02.04.2018

Trăieşte emoţii de neuitat la Cupa Mondială FIFA 2018, cu MAIB şi Visa

MAIB şi Visa vă invită să fiţi parte a celui mai grandios eveniment fotbalistic din acest an – Cupa Mondială FIFA 2018, unde emoţiile vor fi trăite cu intensitate maximă! Clienţii băncii sunt invitaţi să achite cu cardul Visa de la MAIB, pentru a valorifica posibilitatea de a merge la acest eveniment grandios.

Moldova Agroindbank în parteneriat cu Visa Inc lansează campania promoţională „Fii parte a Cupei Mondiale FIFA 2018!”, la care pot participa deţinătorii de carduri bancare Visa emise de MAIB. Fiecare tranzacţie de minim 100 lei, efectuată în perioada 02–30 aprilie 2018, pe teritoriul Republicii Moldova, va fi înscrisă la campanie şi are şansa să devină câştigătoare.

Premiul mare al campaniei va fi o călătorie pentru două persoane la Cupa Mondială FIFA 2018, care va include:
  • bilete de avion pentru cursa Chişinău – Moscova (tur-retur)
  • cazare 5 zile/4 nopţi în hotel Deluxe;
  • bilete la meciul de fotbal „Portugalia – Maroc”, care va fi disputat pe cea mai mare arenă sportivă din Rusia, Stadionul „Lujniki”;
  • card Visa alimentat cu 450 dolari;
  • suvenire şi activităţi distractive.
Fotbalul adevărat se urmăreşte din tribunele stadionului, în special când este vorba de Cupa Mondială, iar clienţii MAIB au şansa unică de a fi în centrul acestui eveniment spectaculos.

Informaţii suplimentare referitor la promoţie găsiţi în Extrasul din Programul Campaniei promoţionale sau contactaţi serviciul Call Center: 022 268 999.