Treizeci de norocoşi au câştigat câte un premiu de 500 lei de la MAIB

Primii 30 de câştigători ai promoţiei “Transferuri rapide cu bani în plus” au primit de la Moldova Agroindbank câte 500 de lei. Premiile au fost acordate clienţilor care au expediat sau au primit bani din străinătate prin MAIB. Ei au fost desemnaţi câştigători în cadrul primei extrageri ai campaniei.


Aducem sincere felicitări persoanelor, care s-au ales cu premii băneşti. Să vă bucuraţi de acestea alături de cei dragi! 

Dacă vrei să expediezi sau să primeşti bani din străinătate, îţi recomandăm să efectuezi transferuri prin MAIB, deoarece mai avem de oferit cadouri. Până pe 30 iunie vor fi organizate încă 5 tombole, în joc fiind puse 150 de premii băneşti a câte 500 de lei, iar la final de promoţie 3 cei mai norocoşi au şansa de a câştiga 5000 de lei fiecare.

În plus, ai posibilitatea de a primi bani din străinătate direct pe card, dacă ai unul de la MAIB, prin serviciul T2C, disponibil pe site-ul https://t2c.maib.md/ro sau în aplicaţia mobilă MAIBank. Vizionează tutorialul şi convinge-te cât de uşor e să fii conectat cu cei dragi.

Şi pentru că te înţelegem, poţi beneficia de oferte de creditare avantajoase, dacă primeşti cel puţin 3 transferuri de minimum 200 de euro lunar prin MAIB. Te invităm să vezi cât ai putea achita lunar pe www.creditemaibune.md.   

La Moldova Agroindbank transferurile vin rapid şi cu bani în plus!

Pentru detalii accesează Extrasul din programul campaniei sau apelează Contact Center la numărul 1313.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok