Maib a organizat o nouă lecție de educație financiară pentru elevi, în contextul Global Money Week

Creșterea nivelului de informare la capitolul educației financiare este una dintre prioritățile maib, promovate în special prin intermediul maib edu. În acest sens, maib este inspirată și încântată să se alăture inițiativelor naționale și internaționale care își propun să contribuie la creșterea nivelului de educație financiară și să ofere acces la informații utile din acest domeniu vast.

În perioada 18 - 23 martie, întreaga lume se alătură inițiativei anuale Global Money Week, care presupune organizarea acțiunilor dedicate promovării educației financiare în rândurile copiilor și tinerilor din întreaga lume.

Astfel, în contextul Global Money Week, maib a organizat o nouă lecție de educație financiară pentru elevii clasei a IV-a din Liceul Teoretic „Pro Succes”, în incinta maib park.

În cadrul activității, cei circa 30 de elevi s-au bucurat de o excursie în sucursala și în sediul maib park, unde au avut ocazia să parcurgă „drumul clientului maib” și să exploreze oportunitățile și tehnologiile aplicate, care fac experiența clienților mai simplă, ușoară și eficientă.

Totodată, elevii au avut ocazia să participe la activități interactive care abordează subiectul banilor, modul în care aceștia au evoluat de-a lungul timpului și modalitățile de a-i gestiona eficient. În același timp, participanții au avut ocazia să partajeze experiența de utilizare a cardului dedicat copiilor - maib junior și toate oportunitățile pe care le oferă acesta. La finalul lecției, copiii au participat la un joc distractiv și educativ, intitulat „Cine vrea să devină milionar” și s-au bucurat de surprize plăcute din partea maib.

În anul 2023, peste 500 de elevi din instituțiile de învățământ din capitală au participat la lecțiile de educație financiară marca maib.

La lecțiile de educație financiară pot participa elevii cu vârsta de până la 14 ani, programându-se printr-o solicitare expediată la adresa tatiana.cojuhari@maib.md.

Maib, prin intermediul proiectului de educație financiară maib edu, te îndeamnă să explorezi și să înveți continuu despre educația financiară.

Tu conduci. maib

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok