“Marşul Luminii” - 27 aprilie

ECHIPA MOLDOVA AGROINDBANK SE VA ALĂTURA LA „MARŞUL LUMINII”

Aproape 100 de angajaţi ai BC „Moldova Agroindbank” SA şi-au anunţat decizia de a se alătura la „Marşul Luminii” - acţiune organizată de Moldcell şi Asociaţia ”Salvați viața” în susţinerea persoanelor care înfruntă cancerul. Totodată, numărul doritorilor de a aduce contribuţie morală şi materială în vederea combaterii cancerului, este în creştere.

“Marşul Luminii” se va desfăşura pe 27 aprilie, în parcul “Valea Morilor”. Acţiunea este organizată în cadrul platformei sociale “Ascultă-ți inima. Salvează viața”, prin implicarea tuturor membrilor echipelor, clienților, partenerilor și prietenilor Moldcell. Scopul campaniei este mobilizarea societăţii în vederea colectării de fonduri pentru procurarea echipamentului în secțiile pediatrice ale Institutului Oncologic din Chişinău.
Toţi participanţii vor aprinde noaptea cu baloane luminate de 3 culori: alb (în memoria celor care au pierdut lupta cu boala), roz (pentru ca pacienții de cancer, familiile și apropiații lor să-și exprime speranța) și violet care va reprezenta solidaritatea.

Pe lîngă donaţia bănească făcută de către bancă în calitate de contribuţie directă, membrii echipei MAIB vor veni cu donaţii personale - în ziua desfăşurării “Marşului Luminii”, dar şi prin intermediul mesajelor scurte la 0445 , donind 20 lei în perioada 8–30 aprilie 2013.

Preşedintele Moldova Agroindbank, Natalia VRABIE, a salutat decizia echipei MAIB de a participa la „Marşul Luminii”: „Se ştie că generozitatea este virtutea celor tari, iar generozitatea Dumneavoastră exprimată în solidaritatea cu persoanele bolnave de cancer, cu familiile lor - Vă va fi răsplătită cu toată recunoştinţa celor pe care îi ajutaţi. Împreună avem puterea de a lumina soarta oamenilor suferinzi şi de a le salva viaţa”.

Directorul general al companiei Moldcell, Barkin SECEN, a mulțumit voluntarilor MAIB pentru mărinimie și solidarizare: ”Suntem impresionați de receptivitatea demonstrată de prietenii noștri de la Moldova Agroindbank. Atunci când am lansat ideea Marșului Luminii, visul nostru a fost să unim cât mai mulți oameni buni pentru a ajuta niște copii care duc o luptă foarte grea. Acum, vedem că nu am greșit bazându-ne pe partenerii noștri și le mulțumim sincer pentru că ajută viața să învingă.”

Moralitatea, responsabilitatea şi sentimentul datoriei faţă de comunitate stau la baza businessului inteligent promovat de Moldova Agroindbank - companie ce are una din cele mai durabile istorii de activitate de binefacere.

Detalii despre „Marşul Luminii” pe: www.savelife.info, www.moldcell.md  

 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok