​„Caravana de Crăciun - 2018” a pornit şi în acest an cu sprijinul MAIB

Este numit Pere Noel în Franţa, Sanderklass în Olanda, Babbo Natale în Italia, Santa Odzi-san în Japonia şi Moş Crăciun în Republica Moldova şi România. Oriunde în lume, este cel mai aşteptat Moş al iernii, căruia i se recită poezii şi ale cărui daruri sunt căutate de copii sub „cetina tot verde”. 

În 2018, Moldova Agroindbank continuă să fie ajutorul lui Moş Crăciun şi a Fondului pentru copii „Clipa siderală”, sprijinind organizarea evenimentului „Caravana de Crăciun - 2018”, care îşi propune să-l ajute pe darnicul Moş să ajungă la copiii care provin din categorii mai defavorizate. 

Din data de 12 decembrie şi până la 22 decembrie, în fiecare dimineaţă autocarul Caravanei de Crăciun va porni din Piaţa Marii Adunări Naţionale spre copiii care îi aşteaptă, iar elevii liceelor din capitală vor organiza spectacole şi alte activităţi distractive pentru picii ţării.

În total, Caravana de Crăciun va vizita 3000 de copii din 23 de locaţii: 9 şcoli de tip internat, un penitenciar, un Centru de instruire pentru copii, o şcoală de meserii, 11 localităţi rurale, urmărind să creeze momente de bucurie şi fericire copiilor orfani, copiilor instituţionalizaţi în şcolile internat, aflaţi în situaţii de criză din cele mai îndepărtate localităţi ale Republicii Moldova.

„Pentru MAIB a devenit o frumoasă tradiţie să-l ajute pe Moş Crăciun în nobila misiune de a aduce bucuria sărbătorilor de iarnă în sufletele cât mai multor copii şi a le reda încrederea în magia sărbătorilor Crăciunului. Susţinem Caravana de Crăciun şi îndemnăm persoanele cu suflet mare să adere la această acţiune, aducând daruri şi hăinuţe la autocarele din PMAN. De sărbători, să dăruim mai mult. Puterea stă în noi”, a declarat Victoria Koroli, şef al Departamentului PR şi Comunicare, Moldova Agroindbank.

Caravana de Crăciun este la a XXII-a ediţie. MAIB este partener general al acţiunii.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok