​​Cardurile Mastercard de la MAIB au creat istorii de nepreţuit

Deţinând un card bancar Mastercard de la MAIB eşti întotdeuna în avantaj. Efectuezi plăţi, rapid şi sigur, ai siguranţa banilor pe card şi poţi beneficia de multiplele promoţii organizate periodic.

Andrian Golub este câştigătorul marelui premiu în cadrul promoţiei naţionale “Începeţi povestea familiei. Creaţi istorii de nepreţuit”, organizată de Mastercard. Norocosul client al Moldova Agroindbank deţine câteva carduri bancare emise de MAIB, iar una dintre plăţile cu cardul efectuate în perioada 24 septembrie – 4 noiembrie i-au adus marele premiu - o călătorie de vis pentru 4 persoane la Disneyland, Paris.

În perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, împreună cu soţia şi un cuplu de prieteni, Andrian Golub a beneficiat de o vacanţă frumoasă în oraşul traversat de Sena. 

“La Disneyland m-am teleportat în copilărie şi am trait emoţii de poveste. Mă întrebaţi cum a fost? A fost, pur şi simplu, fantastic! Atâtea interjecţii de uimire, atâtea mimici de surprindere, atâtea emoţii copleşitor de frumoase cred că nu am mai trăit în o perioadă atât de scurtă. Am vizitat parcurile Disneyland, iar 2 zile să ştiţi că e puţin pentru a descoperi tot ceea ce reprezintă acest teren mirific. Am mers însoţit de soţie şi un cuplu de prieteni, astfel că am reuşit să ne distrăm şi să descoperim, de asemenea, o parte din Paris, oraşul iubirii şi al artei. Au fost două zile de poveste, în care, cu siguranţă, m-aş întoarce”, a declarat entuziasmat Andrian Golub, revenind din călătorie.

În total, 164 clienţi ai Moldova Agroindbank au beneficiat de premii în campania Mastercard “Începeţi povestea familiei. Creaţi istorii de nepreţuit”. 
Optând pentru cardurile bancare de la Moldova Agroindbank, fortuna vă poate surâde oricând, în campanii promoţionale sau beneficiind de cashback garantat la cumpărăturile achitate cu cardul, datorită Programului Pay&Save. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok