​Câştigătorii campaniei promoţionale „MAIB îţi prelungeşte vacanţa” au fost premiaţi

Cinci clienţi ai MAIB câştigători ai premiilor mari ai campaniei  promoţionale „MAIB îţi prelungeşte vacanţa” au fost premiaţi în cadrul unei ceremonii oficiale. Câştigători au primit câte un voucher în valoare de 700 EUR. Certificatele urmează a fi valorificate la agenţia turistică parteneră, norocoşii câştigători având posibilitatea de a-şi alege singuri destinaţia.

Emoţii de bucurie pot fi citite în ochii clienţilor în pozele de mai jos.
Cei 5 câştigători sunt:
  • Raducan Aliona
  • Inga Grivnak
  • Mahnatiuc Olga
  • Florea Maxim
  • Zagorodniuc Marin

În cadrul ceremoniei de înmânare a premiilor, dl Oleg Paingu, Vicepreşedintele Comitetului de Conducere a băncii, a felicitat câştigătorii şi a menţionat: “Am onoarea de a vă înmâna aceste premii frumoase dumneavoastră, şi vă doresc să aveţi parte de călătorii frumoase şi plăcute spre destinaţia dorită. În această ordine de idei, vă îndemn să utilizaţi în continuare serviciile băncii pentru a beneficia de avantajele acestora şi vă mulţumim că sunteţi clienţii noştri.”

Moldova Agroindbank felicită încă o dată câştigătorii şi le urează o vacanţă frumoasă cu amintiri plăcute!

Notă:
Campania promoţională s-a desfăşurat în perioada 02.07 – 30.08.18, în cadrul căreia 50 clienţi ai băncii au câştigat câte un certificat - cadou în valoare de 1 000 MDL şi 5 city break-uri a câte 700 EUR fiecare. La extragere au participat în mod automat persoanele fizice care au contractat un credit de consum (credit „Multiopţional”, credit pentru finanţarea cheltuielilor personale, overdraft, card de credit) în perioada promoţiei.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok