​Entuziasmul de la ASEM - susţinut de Moldova Agroindbank

“Bancherul modern – intelect inovator şi spirit jovial” este concursul TVC organizat la 29 noiembrie a.c. de Academia de Studii Economice din Moldova şi dedicat celei de-a 25-a aniversări de la introducerea leului moldovenesc. 

Echipa “MAIBEST” din cadrul Facultăţii Finanţe a ales să reprezinte valorile Moldova Agroindbank pe scena universitară. Tinerii au demonstrat că au performanţe la studii, cunoştinţe privind sectorul financiar bancar din Republica Moldova, dar şi că nici spiritul jovial şi comicul nu le sunt străine.

MAIB a susţinut organizarea concursului şi a ţinut pumnii pentru echipa "MAIBEST", care a transmis asistenţei un crâmpei din ceea ce reprezintă astăzi banca, a comunicat despre evoluţia leului moldovenesc, a impresionat publicul şi juriul, cucerind laurii concursului.

„Apreciem dedicaţia şi entuziasmul cu care promovaţi numele şi imaginea MAIB, faptul că vă interesaţi de activităţile pe care le desfăşurăm, de produsele pe care le lansăm şi pentru că ne-aţi convins astăzi că succesul vă însoţeşte atât în aulele de studii, cât şi în activităţile extra-curriculare.

Evenimentul de astăzi a reprezentat pentru noi şi o bună oportunitate de recrutare. Ne vom bucura să facem echipă comună cu mulţi dintre Dumneavoastră şi să implementăm în cadrul Moldova Agroindbank ideile inovatoare pe care le-aţi comunicat astăzi pe scenă”, a declarat Galina Grecu, şef al Departamentului Suport şi Produse Corporative, membru al juriului.

Concursul este la a X-a ediţie, fiind organizat la iniţiativa  profesorului universitar, dr. Oleg Stratulat, şef al Departamentului Investiţii şi Activitate Bancară, ASEM. 

Susţinând tinerii, susţinem viitorul. Puterea stă în noi!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok