Felicitări Universităţii Agrare

Serghei Cebotari a adresat felicitări Universităţii Agrare cu ocazia celei de-a 80-a aniverasări, precum şi cu prilejul conferirii Ordinului Republicii

Preşedintele Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” SA, Serghei Cebotari, a adresat un mesaj de felicitare Rectorului Universităţii Agrare de Stat din Moldova, Gheorghe Cimpoieş, cu ocazia celei de-a 80-a aniversări a instituţiei, precum şi cu prilejul conferirii Universităţii a distincţiei supreme în stat - „Ordinul Republicii”.

În mesaj se arată că UASM este o instituţie emblematică pentru Republica Moldova şi renumită peste hotarele ţării, instituţie ce a instruit specialişti de calificare înaltă care reprezintă astăzi cele mai diverse ramuri ale economiei naţionale dar şi ale altor state, numeroase personalităţi notorii în domeniile în care activează.
 
"Faptul că am onoarea să mă adresez Dumneavoastră, iar în persoana Dumneavoastră - întregului corp didactic, în calitate de Preşedinte al Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank se datorează în mare parte anume acelei minunate şcoli pe care am trecut-o graţie profesorilor de aici”, a menţionat Serghei Cebotari, absolvent al Universităţii Agrare de Stat.

Preşedintele MAIB şi-a exprimat certitudinea că, deopotrivă cu generaţiile precedente, încă multe generaţii de studenţi vor avea inedita ocazie să profite de capacităţile înalte ale instituţiei, acumulînd cunoştinţe şi aptitudini care să le servească o „trambulină” promiţătoare pe calea creşterii profesionale şi a reuşitei în viaţă.

“Vă doresc succes în activitatea de importanţă deosebită pe care o desfăşuraţi şi rog să acceptaţi, stimate Domnule Rector, expresia înaltei mele preţuiri”, a conchis în mesajul său Serghei Cebotari, Preşedintele Moldova Agroindbank.

În aceste zile se marchează aniversarea a 80 de ani de la fondarea Universității Agrare de Stat din Moldova. În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea învățământului universitar, pentru contribuţie substanțială la pregătirea specialiștilor de înaltă calificare și activitate metodico-științifică prodigioasă, UASM a fost decorată cu „Ordinul Republicii”.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok