Festivalul „Două Inimi Gemene”

Şi în acest an, Festivalul „Două Inimi Gemene” se bucură de sprijinul Moldova Agroindbank

Noua ediţie a Festivalului-Concurs Internaţional de muzică uşoară „Două Inimi Gemene” în memoria regretaţilor interpreţi Doina şi Ion Aldea-Teodorovici se va desfăşura pe 13-15 noiembrie, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac” şi la Teatrul „Mihai Eminescu”. Anunţul a fost făcut joi, în cadrul unei conferinţe de presă, cu participarea lui Cristi Aldea-Teodorovici şi a directorului festivalului, Eugenia Marin, mama Doinei Aldea-Teodorovici.

Tradiţional, acest eveniment cultural este susţinut de BC „Moldova Agroindbank” SA.

„Ne bucură că piesele lui Ion şi Doina au ajuns să fie îndrăgite şi cîntate pe toate continentele. Este impresionant că participanţii din toată lumea vin să interpreteze piesele în limba în care au cîntat lui Ion şi Doina. Mulţumim susţinătorior graţie sprijinului cărora se face posibilă continuarea acestei tradiţii frumoase”, a spus în cadrul conferinţei de presă directoarea festivalului, Eugenia Marin, mama Doinei Aldea-Teodorovici.

Actuala, cea de-a 11-a ediţie a festivalului va avea o conotaţie aparte, avînd în vedere că în anul curent Doina Aldea-Teodorovici urma să împlinească vîrsta de 55 de ani.

Toţi cei care preţiuesc creaţia interpreţilor, sînt invitaţi să se alăture festivalului şi să trăiască clipe de neuitat în atmosfera caldă a muzici de calitate, prielnică depănării amintirilor dedicate celor două talente de excepţie.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok