MAIB participă la Expoziţia “Farmer”

BC “Moldova Agroindbank” SA participă la Expoziţia-Tîrg Internaţională Specializată de produse, utilaje, tehnologii agricole şi meşteşuguri “Farmer”, care se desfăşoară în cadrul Săptămînii Agroindustriale la Centrul Internaţional de Expoziţii “Moldexpo”.

Oaspeţii expoziţiei sînt invitaţi la standul MAIB, în perioada 23-26 octombrie curent, pentru a lua cunoştinţă de ofertele băncii destinate clienţilor din sectorul agroindustrial.

Moldova Agroindbank dispune de produse şi servicii specializate pentru această categorie de clienţi cum ar fi: credite pentru scopuri investiţionale; credite pentru finanţarea capitalului circulant; credite pentru consolidarea terenurilor agricole; finanţare în cadrul proiectelor speciale - FIDA, RISP, Fondul „Provocările Mileniului”, Proiectul de Ameliorare a Competitivităţii, Restructurarea Sectorului Vitivinicol, etc.

Banca este orientată spre deservirea tuturor clienţilor din sectorul agroindustrial - atît a întreprinderilor mici, micro şi mijlocii, cît şi a antreprenorilor care practică activitate în agricultură în mod individual, pentru fiecare client banca avînd oferte bine gîndite. De o atenţie deosebită se bucură tinerii din localităţile rurale, pentru care banca are proiecte speciale în cadrul Programelor PNAET şi FIDA-V.

Toate ofertele sînt prezentate pe site-ul băncii: www.maib.md. Iar în cadrul Expoziţiei “Farmer”, specialiştii Moldova Agroindbank vor oferi informaţie detaliată şi răspunsuri calificate la întrebări concrete legate de ofertele pentru sectorul agroindustrial.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok