​Moldova Agroindbank – partener de încredere al sectorului vitivinicol

Ziua Naţională a Vinului, o sărbătoare devenită simbolică pentru ţară, care îşi propune an de an să sprijine şi să promoveze industria vitivinicolă din Republica Moldova, s-a desfăşurat şi în 2018 cu susţinerea BC ”Moldova Agroindbank” SA, în calitate de partener general.  

Sărbătoarea cu genericul ”Vin din sufletul Moldovei” a reunit mii de chişinăuieni, oaspeţi ai capitalei, vizitatori din afara ţării, producători de vinuri consacraţi, dar şi mai tineri. 

Salutând participarea a 60 de vinării la cea mai mare sărbătoare naţională a tradiţiilor şi culturii  vitivinicole, Serghei Cebotari, Preşedintele Comitetului de Conducere al MAIB, a menţionat că banca susţine constant producătorii din domeniul vitivinicol, inspirându-le optimism şi încredere în potenţialul sectorului. 

”Optimismul de astăzi este rezultatul eforturilor enorme depuse în perioade foarte dificile de embargo. Atunci am ştiut să ne consolidăm, să găsim soluţii împreună, să păstrăm afacerile şi să transformăm provocările în oportunităţi. Moldova Agroindbank a fost atunci şi va rămâne un partener de încredere al sectorului vitivinicol”, a declarat Serghei Cebotari din scena Pieţei Marii Adunări Naţionale.

Prin acest parteneriat, Moldova Agroindbank reconfirmă susţinerea pentru clienţii săi din viticultură şi industria vinicolă şi le sprijină succesul, cu produse şi servicii financiare mai mult decât avantajoase.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok