Moldova Agroindbank – un partener de dezvoltare pentru afacerile femeilor antreprenoare

Ponderea antreprenoarelor în portofoliul de creditare al MAIB este, de la an la an, în continuă creştere, iar susţinerea constantă acordată de bancă comunităţii femeilor de afaceri s-a făcut resimţită şi la cea de a IV-a ediţie a Forumului Naţional al Femeilor din Moldova cu genericul „Femeia şi Migraţia”. Evenimentul a fost organizat de Platforma Naţională a Femeilor, în colaborare cu Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM), la care s-au reunit peste 300 de femei din ţară, reprezentante ale diferitor domenii de business.   

În calitate de partener general, Moldova Agroindbank a sprijinit evenimentul, devenit o platformă de schimb de experienţă şi de bune practici de business, o oportunitate de socializare şi de inspiraţie privind gestionarea cu succes a afacerilor în Republica Moldova.  

În discursul său la lucrările Forumului, Serghei Cebotari, Preşedintele Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank, a declarat că este onorat să participe la acest eveniment organizat pentru femeile care contribuie la dezvoltarea economiei Republicii Moldova.   

“Mă aflu aici din două considerente: Unu, pentru că am un respect aparte pentru doamnele care reuşesc nu doar să conducă o afacere, dar şi să contribuie la soluţionarea problemelor cu care se confruntă societatea noastră – în cazul de faţă migraţia. Şi doi, pentru că Moldova Agroindbank este lider inclusiv în ceea ce ţine de susţinerea planurilor implementate de femei. 

Mă bucur să văd că antreprenoriatul feminin se dezvoltă cu fermitate de la an la an.  Şi vă asigur că la MAIB întotdeauna veţi găsi susţinere pentru proiecte ambiţioase, pentru ca dumneavoastră să dezvoltaţi afaceri de care să fiţi mândre aici, acasă, în Republica Moldova”, a subliniat Preşedintele MAIB.  
Banca a premiat succesul în afaceri şi în cadrul “Galei Antreprenoriatului Feminin 2018”, apreciind rezultatele remarcabile în activitatea antreprenorială obţinute de Alexandrina Bîrsan, Anastasia Cuneţchi, Nadejda Josan, Natalia Sajin, Lucia Gavriliţă, Tatiana Zavtoni Oprea, premiul mare şi titlul de „Antreprenoarea anului 2018” revenindu-i Alei Pilipeţcaia. 

Prin susţinerea Forumului Naţional al Femeilor din Moldova, MAIB îşi confirmă o dată în plus rolul recunoscut pe plan local şi internaţional de bancă cu cel mai înalt nivel de responsabilitate socială, sprijinind inclusiv demersurile de dezvoltare a afacerilor în ţară, de creare a noilor locuri de muncă şi de contribuire la realizarea potenţialului de dezvoltare a economiei naţionale.

Precizăm că la MAIB, antreprenorii pot beneficia de diferite tipuri de finanţare, prin intermediul creditelor pentru capital circulant, pentru scopuri investiţionale, de credite pentru întreprinderile nou create, de garanţii, acreditive, alte produse şi servicii bancare. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok