O nouă agenţie a MAIB la Durleşti

Locuitorii oraşului Durleşti din municipiul Chişinău vor avea mai mult acces la serviciile bancare, graţie faptului că în această localitate a fost inaugurată o nouă agenţie a BC „Moldova Agroindbank” SA.

Deschiderea de către MAIB a noii agenţii, pe str. Ştefan Vodă, 143, de la Durleşti, se încadrează în strategia de promovare a unor servicii bancare performante şi accesibile, oferite de o instituţie bancară modernă, înalt tehnologizată.
Comentînd acest fapt, Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” SA, Oleg Paingu, a subliniat: „Ne-am propus să aducem banca cît mai aproape de fiecare familie. Or, contemporanietatea dictează necesitatea promovării unor produse şi servicii bancare flexibile, operative, sigure. Moldova Agroindbank poate oferi toate acestea clienţilor săi, oriunde s-ar afla - fie la Durleşti, fie peste hotarele ţării”.

În agenţia Moldova Agroindbank de la Durleşti persoanele fizice şi juridice pot beneficia de toate tipurile de servicii: schimb valutar, deservire a cardurilor, operaţiuni de încasare/eliberare a numerarului din conturile bancare, transferuri băneşti ş.a.

Noua unitate a completat reţeaua de distribuţie a BC „Moldova Agroindbank” SA, care este una din cele mai extinse din Republica Moldova şi include 70 de filiale şi 33 agenţii pe tot teritoriul ţării.
Întreaga listă a locaţiilor fizice MAIB poate fi vizualizată aici.
Moldova Agroindbank are, de asemenea, un sistem performant de deservire la distanţă „Internet Banking”, sistematizat în meniul „M@IB On-line” care întruneşte funcţiile unei „filiale virtuale” a BC „Moldova Agroindbank” SA.

Graţie perfecţionării sale constante şi îmbunătățirii calitative continue, inclusiv prin extinderea reţelei de distribuţie şi lansarea soluţiilor bancare inovative, recent BC „Moldova Agroindbank” SA s-a învrednicit de titlul Cea mai bună bancă comercială din Moldova, în anul 2013.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok