Prezenţa MAIB la „IMOBIL Moldova-2013”

Ofertele imobiliare pe care le-aţi aşteptat vor fi prezentate de Moldova Agroindbank la „IMOBIL Moldova-2013”

Cele mai bune credite pentru procurarea apartamentelor, caselor, terenurilor, pentru modernizarea locuinţelor, alte oferte imobiliare avantajoase vor fi prezentate de BC „Moldova Agroindbank” SA în cadrul  Tîrgului Specializat de bunuri imobiliare, ediţia a XII-a “IMOBIL Moldova”.
Ofertele sînt destinate tuturor categoriilor de clienţi, avînd condiţii speciale pentru tineri, pentru lucrătorii migranţi, pentru locuitorii din mediul rural, pentru alţi beneficiari cu cerinţe specifice.

Banca invită toţi cei interesaţi să viziteze standul MAIB care va fi amplasat pe teritoriul Centrului Internaţional de Expoziţii “Moldexpo” de pe str. Ghioceilor, 1, în perioada desfăşurării expoziţiei între 10-13 octombrie.  

Fiecare vizitatori va avea ocazia unică să se familiarizeze din prima sursă cu ofertele Moldova Agroindbank, să obţină în mod individual mai multe detalii şi lista documentelor necesare în vederea perfectării unui credit, să-şi proiecteze un eventual buget în baza calculatorului de credit reieşind din veniturile obţinue lunar. Profesioniştii Moldova Agroindbank care vor fi prezenţi la expoziţie sînt pregătiţi să vă ajute să lansaţi un proiect imobiliar, adaptat la situaţia Dumneavoastră concretă, chiar la standul băncii.

Informaţii preliminare privind ofertele imobiliare ale BC “Moldova Agroindbank” pot fi găsite pe www.maib.md  în meniurile “Persoane Fizice” şi “Persoane Fizice - Lucrători Migranţi”.

De notat că Tîrgul de bunuri imobiliare este organizat de compania “Poliproject Exhibitions” SRL sub patronajul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor; Agenţiei Relaţii Funciare şi Cadastru; Federaţiei Patronale „CONDRUMAT”; Primăriei municipiului Chişinău; Camerei Naţionale de Imobil din Moldova. Ediţia din anul trecut a expoziţiei a fost vizitată de peste 4000 de vizitatori, majoritatea dintre care au venit aici cu scopul de a procura un imobil, de a se familiariza cu ofertele de pe piaţa imobiliară şi serviciile bancare, de a lua un credit bancar. Peste 76 la sută dintre vizitatori şi-au materializat aşteptările.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok