Standul MAIB la expoziţia-IMOBIL Moldova

Standul MAIB la expoziţia „IMOBIL Moldova” a găzguit cîteva sute de vizitatori

Cîteva sute de oaspeţi ai Tîrgului Specializat de bunuri imobiliare “IMOBIL Moldova” au vizitat standul MAIB, beneficiind de consultaţii profesioniste gratuite cu privire la ofertele imobiliare ale băncii.

Banca a fost prezentată de mai mulţi specialişti de înaltă calificare: Lorina Buruiană, directorul Filialei nr. 27; Lilian Sînică, directorul Filialei nr.21; Vladimir Ţurcan, Directorul-adjunct al Filialei nr. 17; Oleg Romanciuc, specialist credite la Filiala nr.15; Stanislav Midor şi Nadejda Nedelea de la Departamentul Strategie şi Marketing în Activitate Retail.

Specialiştii băncii au oferit informaţii complexe despre cum să procuri un apartament, o casă sau un teren, cum să-ţi modernizezi sau să-ţi extinzi locuinţa, alte subiecte utile pentru consumatori.

Fiecare vizitator a avut ocazia unică să se familiarizeze din prima sursă cu ofertele Moldova Agroindbank, să obţină în mod individual mai multe detalii şi lista documentelor necesare în vederea perfectării unui credit, să-şi proiecteze un eventual buget în baza calculatorului de credit reieşind din veniturile obţinue lunar.Ofertele imobiliare de la Moldova Agroindbank sînt destinate tuturor categoriilor de clienţi, avînd condiţii speciale pentru tineri, pentru lucrătorii migranţi, pentru locuitorii din mediul rural, pentru alţi beneficiari cu cerinţe specifice.

Informaţii privind ofertele imobiliare ale BC “Moldova Agroindbank” pot fi găsite pe www.maib.md în meniurile “Persoane Fizice” şi “Persoane Fizice - Lucrători Migranţi”.

Moldova Agroindbank. Puterea să în noi!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok