​Te aşteptăm cu credite avantajoase la expoziţia “Farmer”

Ai o afacere în agricultură? În perioada 17 - 20 octombrie îţi dăm întâlnire la Expoziţia – Târg Internaţională Specializată „Farmer”. În pavilionul nr. 2 de la Moldexpo, Moldova Agroindbank va prezenta cele mai eficiente instrumente de finanţare a afacerii tale şi te va consulta privind oportunităţile de creditare potrivite anume companiei pe care o gestionezi.  
 
Indiferent că vrei să investeşti în echipament tehnic, în extinderea afacerii, în completarea capitalului circulant sau ai alte obiective de dezvoltare, creditele de la Moldova Agroindbank reprezintă întotdeauna o soluţie avantajoasă. 
 
De altfel, până la 15 decembrie a.c., poţi accesa un credit agro şi în cadrul campaniei promoţionale „Cu noi ideile tale dau roadă”, în următoarele condiţii:
  •      rata dobânzii atractivă şi 0 comision pentru evaluarea gajului; 
  •      creditul se acordă pe un termen de până la 9 luni, iar perioada de graţie constituie până la 6 luni; 
  •      suma maximă a creditului - până la 5 milioane lei;
  •      se acceptă gajul roadei anului 2018.
 
Un avantaj esenţial al clienţilor Moldova Agroindbank este oportunitatea unică de a beneficia de credite atractive pentru achiziţionarea tehnicii produse în Belarus, în cadrul unui contract de colaborare semnat cu Guvernul Republicii Belarus. Creditele se acordă în lei, pe un termen de până la 5 ani, cu rata dobânzii de 9% anual, dintre care până la 6% sunt compensate de Guvernul belarus.   
 
Vizitează standul Moldova Agroindbank de la Moldexpo sau orice sucursală şi reprezentanţă a băncii pentru serviciile şi produsele bancare care ţi se potrivesc!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok