2 bilete la Eurovision pentru deţinătorii cardurilor Visa de la MAIB

Moldova Agroindbank invită deţinătorii cardurilor Visa de la MAIB să participe la Campania promoţională „Pe aceeaşi undă împreună cu Visa”. Promoţia va avea loc în perioada 16 februarie-16 aprilie 2017 şi se va încheia cu o tombolă. Câştigătorul va lua 2 bilete VIP la semifinala Eurovision Song Contest, la care va evolua reprezentantul Moldovei. Evenimentul artistic este preconizat pe 9 mai 2017, la Kiev.

Participanţii la campanie, posesori ai cardurilor Visa Electron, Visa Classic, Visa Gold, Visa Platinum emise de MAIB, trebuie să efectueze pe durata promoţiei una sau mai multe operaţiuni de plată a mărfurilor şi serviciilor pe teritoriul Republicii Moldova sau peste hotare, în centre comerciale, plăţi pe Internet, inclusiv pe site-urile străine, apoi să înregistreze bonurile de casă pe www.cis.visa.com până în data de 18 aprilie 2017.


 
Campania se va încheia cu o tombolă, care va avea loc pe 25 aprilie 2017, iar lista câştigătorilor va fi publicată pe www.cis.visa.com. Premiul include 2 bilete de intrare la semifinal Eurovision Song Contest din 9 mai 2017, 2 bilete de avion tur-retur (Chişinău-Kiev-Chişinău), transferul la aeroport-hotel-aeroport în Kiev şi cazarea la hotel pe durata concursului.

Fiecare tranzacţie este o şansă!
 
Pentru mai multe informaţii accesaţi Regulamentul Campaniei sau apelaţi numărul de telefon (022) 54 77 92.
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok