Atentionare Phishing

Spre atenţia clienţilor băncii privind protecţia datelor personale de acces de la distanţă la aplicaţiile bancare!

În urma mai multor sesizări de atacuri de tip phishing, BC „Moldova-Agroindbank” S.A. işi atenţionează clienţii să nu dea curs mesajelor primite prin poşta electronică (e-mail), prin care li se solicită să introducă datele de acces la conturile din Internet-banking.
 
BC. Moldova-Agroindbank S.A. NU a trimis şi NU va trimite, sub nici un pretext, mesaje pe e-mail către clienţii săi: de verificare, de autentificare în sistemul Internet-banking.

Pentru a nu deveni victima unui asemenea atac Vă atenţionăm asupra următoarelor:

- Accesul la sistemul Internet-Banking al MAIB se efectuează doar de pe site-ul oficial al băncii www.maib.md.
- Nu introduceţi datele Dvs de acces la Internet-Banking pe alte site-uri, chiar dacă acestea au interfaţă identică cu Internet-Banking al MAIB.
- Dacă aţi sesizat că aţi introdus deja datele de acces pe un asemenea site, trebuie să accesaţi imediat contul Dvs de Internet-banking prin intermediul site-lui oficial al băncii www.maib.md şi modificaţi parola de acces pentru a împiedica persoanele cu intenţii ilegale/frauduloase să acceseze contul Dvs.
- BC "Moldova-Agroindbank" SA reaminteşte clienţilor săi că banca nu solicită în nici o situaţie, informaţii confidenţiale prin email (Login ID, parola, date aferente cardului bancar, ş.a.);

Notă: PHISHING reprezintă o formă de activitate frauduloasa/criminală care constă în obţinerea unor date confidenţiale, cum ar fi date de acces pentru aplicaţii de tip bancar sau informaţii referitoare la carduri de credit, folosind tehnici de manipulare a datelor identităţii unei persoane sau a unei instituţii.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok