Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB – premianţii etapei a IV-a

Recent, a avut loc cea de-a IV-a extragere a câştigătorilor în cadrul campaniei „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB”, în rezultatul căreia banca a desemnat alţi 50 beneficiari de plăţi sociale, care au câştigat câte 900 lei. În total, în cadrul celor patru extrageri, Moldova Agroindbank a acordat 200 de premii!

Premianţii pensionari, mame aflate în concediul pentru îngrijirea copiilor, dar şi alţi beneficiari de plăţi sociale şi-au exprimat recunoştinţa pentru câştigurile oferite de bancă. Aceştia au menţionat că pe lângă serviciile de calitate prestate de MAIB, ei au rămas plăcut surprinşi de premiul bănesc.
Moldova Agroindbank îi felicită pe câştigători şi încurajează toţi beneficiarii de plăţi sociale, clienţi ai băncii, să efectueze în continuare tranzacţii cu cardul. Cardul pentru pensii şi alte indemnizaţii sociale de la Moldova Agroindbank oferă o mulţime de avantaje, printre care oportunitatea de a primi dobândă la soldul păstrat în cont sau de a obţine un credit/un card de credit.

Amintim că posesorii cardurilor de plăţi sociale de la MAIB, care au efectuat cel puţin două tranzacţii cu cardul, au fost înscrişi automat la campania promoţională. Campania „Câştigaţi o pensie/indemniza ţie de la MAIB!” s-a desfăşurat în perioada 23 ianuarie – 23 martie 2017, în toate filialele MAIB. Selectarea câştigătorilor a  avut loc o dată la două săptămâni, prin tragere la sorţi.

Vedeţi lista câştigătorilor Campaniei promoţionale „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!” – IV-a etapă.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok