Cele mai avantajoase soluţii financiare, oferite agricultorilor de către Moldova Agroindbank

Agricultorii din Republica Moldova au nevoie de soluţii de finanţare viabilă pentru a deveni eficienţi, care le poate furniza BC „Moldova Agroindbank” SA. Întreaga sa gamă de produse şi servicii bancare destinată complexului agroindustrial este prezentată în cadrul celei de-a XXXII-a ediţie a Expoziţiei internaţionale specializate de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial “Moldagrotech”, care se desfăşoară în perioada 15-18 martie 2017, la CIE "Moldexpo" din Chişinău.
 
Vizitatorii expoziţiei sunt invitaţi la standul MAIB, pentru a lua cunoştinţă cu ofertele băncii, dar şi pentru a beneficia de consiliere, oferită de către consultanţii băncii. Ofertele avantajoase sunt destinate atât persoanelor juridice, cât şi celor fizice.
 
Astfel, odată cu începerea noului sezon agricol, Moldova Agroindbank propune condiţii mai avantajoase pentru acest sector, care vin să faciliteze accesul la finanţare a agricultorilor pentru formarea şi finanţarea capitalului circulant, recoltarea roadei, primirea şi prelucrarea producţiei, etc. Totodată, sunt oferite resurse financiare pentru dezvoltarea companiilor exportatoare.
 
Acordând o atenţie deosebită tinerilor, în special celor din mediul rural, MAIB promovează consecvent produse de credit pentru această categorie de clienţi, inclusiv în cadrul Programelor PNAET şi FIDA-VI.  Tinerii antreprenori  pot obţine împrumuturi de până la 700 mii de lei în condiţii preferenţiale pentru dezvoltarea activităţilor rurale şi aferente agriculturii.
 
Moldova Agroindbank vine şi cu un pachet larg de produse pentru persoanele fizice, inclusiv lucrătorii migranţi, fiind acordate credite atractive.  În plus, potenţialii beneficiari de credite la MAIB pot beneficia de refinanţarea creditelor de la alte instituţii financiare fără comision.
 
Moldova Agroindbank îşi propune să devină un partener de încredere pentru clienţii săi şi să le ofere cele mai bune produse şi servicii bancare.
 
Clienţii interesaţi de produsele şi serviciile bancare sunt invitaţi să viziteze standul Moldova Agroindbank la Expoziţia “Moldagrotech”, să se adreseze în filialele băncii sau să apeleze Serviciul Call Center  (022) 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok