Clienţii filialei Miron Costin Moldova Agroindbank vor fi deserviţi în regim obişnuit în alte oficii ale băncii

Moldova Agroindbank informează despre locaţiile unde sînt orientaţi clienţii filialei Miron Costin, temporar, pentru a beneficia de serviciile bancare în regim obişnuit.  
  • Astfel, clienţii Persoane juridice vor fi deserviţi la Agenţia nr. 2 a Filialei nr. 32 Chişinău, amplasată pe adresa  bul. Grigore Vieru, 8.
  • Clienţii Persoane fizice vor fi deserviţi în orice filială şi agenţie a băncii. Lista celor mai apropiate oficii vedeţi în continuare:
Filiale:
Filiala 10, mun. Chişinău, bd. Moscova, 5
Filiala 18, mun. Chişinău, str. T. Vladimirescu, 12/1 ap. 2
 
Agenţii:
Agentia nr.1, mun. Chişinău, str. Kiev, 16/1 (In incinta Green Hills)
Agentia nr.5, mun. Chişinău, str. Matei Basarab, 6
Agentia nr. 4, mun. Chişinău, bd. Moscova, 19 (In incinta Fourchette).
Agentia nr.1, mun. Chişinău, str. Ceucari, 2/7
Agenţia nr.3 mun. Chişinău, bul. Moscovei 1/3  (În incinta Unimarket).
  • Trezoreria Ministerul Finanţelor – clienţii vor fi deserviţi  la Direcţia Operaţiuni cu Clienţii la Centrala Băncii de pe adresa  str. C. Tănase 9 (spaţiile de deservire a persoanelor fizice).
  • Clienţii filialei interesaţi de Serviciile de Creditare  vor fi deserviţi la Filiala nr.1 Chişinău a băncii de pe adresa bul.  Ştefan cel Mare şi Sfînt, 77, lit.A (anexa din spate).
Moldova Agroindbank aminteşte că în vederea informării operative a clienţilor cu privire la posibilitatea de a beneficia de operaţiunile bancare în alte filiale decît în filiala Miron Costin, banca a creat un Punct de Informare care este situat în imediata apropiere a filialei Miron Costin şi anume  - în ghereta la colţul filialei Miron Costin.

Pentru detalii suplimentare clienţii sînt rugaţi să apeleze sprecialiştii băncii la telefonul: 022 268950. Totodată, în cazul în care linia telefonică este suprasolicitată,  clienţii sunt invitaţi să apeleze pe alte căi de comunicare, inclusiv chat-ul de pe pagina Web oficială a băncii www.maib.md, precum şi pagina oficială a băncii pe Facebook.   

Vă mulţumim pentru înţelegere! 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok