Concursul de creaţie literară „Scrisoare Mamei”, susţinut de Moldova Agroindbank

Elevii din Republica Moldova din clasele gimnaziale şi clasele liceale, vorbitori de limbă română şi vorbitori de limbă rusă, sunt îndemnaţi să participe la concursul - „Scrisoare mamei”, care pune în valoare calităţile social-umane deosebite şi relaţiile dintre copii şi părinţi. Concursul se desfăşoară tradiţional cu susţinerea BC „Moldova Agroindbank” SA, în calitate de partener general.

Obiectivul concursului este de a păstra şi promova relaţiile, legăturile fireşti pe plan sentimental şi spiritual dintre părinţi şi copii. Organizatorii afirmă: „Scrisoarea este cel mai reuşit instrument de a-l motiva pe copil să-şi deschidă sufletul, să dea frâu liber imaginaţiei. Pentru noi, profesori şi părinţi, este important să vedem ce simte şi cum gândeşte un copil.”

Autorii celor mai frumoase şi emoţionante mesaje vor putea câştiga premii valoroase, în cadrul decernării celor mai buni participanţi:
Locul I – 2000 lei
Locul II – 1500 lei
Locul III – 1000 lei
5 menţiuni a câte 500 lei

Lucrările pot fi expediate în format electronic la adresa de e-mail: scrisoaremamei@gmail.com (limba română), pismomame2015@gmail.com (limba rusă) până la data de 25 februarie 2018. Pentru aprecierea lor vor fi formate două comisii – una pentru lucrările scrise în limba română, şi alta – pentru lucrările în rusă.

Concursul este organizat de către Direcţia generală educaţie, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău în parteneriat cu, Academia de Ştiinţe a Moldovei, Facultatea de Litere a USM şi Asociaţia Obşteasca „Platforma Socrate”.

Informaţii suplimentare cu privire la concurs găsiţi la adresa de Facebook a proiectului sau la adresa DGETS: www.chisinauedu.md, precum şi la telefoanele:  022 235 380; 022 235 284; 022 235 275 .

 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok