Cu ajutorul MAIB, Caravana de Crăciun va vizita peste 3000 de copii aflaţi în dificultate

Circa 3750 de copii aflaţi în dificultate se vor bucura de cadouri şi recitaluri artistice în cadrul proiectului caritabil „Caravana de Crăciun”, ediţia 2016, organizat de Fundaţia „Clipa Siderală” cu suportul Moldova Agroindbank. Startul Caravanei a fost dat pe 10 decembrie şi va dura până pe 19 decembrie curent.

Timp de nouă zile, Caravana va vizita 7 şcoli de tip internat, 12 şcoli rurale, o şcoală profesională şi un penitenciar. Elevii din câteva licee din mun. Chişinău vor prezenta copiilor programe artistice şi le vor împărţi daruri.

Această acţiune socială pentru copiii social-vulnerabili este organizată din anul 1997 de Fundaţia de Binefacere „Clipa Siderală”, cu suportul Moldova Agroindbank şi în parteneriat cu Direcţia Generală de Educaţie, Tineret şi Sport a mun. Chişinău şi Ministerul Afacerilor Interne al RM. Scopul acţiunii caritabile este acordarea suportului material şi moral copiilor aflaţi în dificultate, dar şi sensibilizarea opiniei publice asupra situaţiei în care se află aceştia.

“Suntem partenerii acestei acţiuni de binefacere de mulţi ani, timp în care am sprijinit generaţii de copii orfani sau rămaşi fără îngrijirea părinţilor. Susţinem Caravana de Crăciun, deoarece aduce copiilor nu doar cadouri şi dulciuri, dar şi bucurie, căldură sufletească, speranţă în oameni buni”, a spus Serghei Cebotari, Preşedintele Comitetului de Conducere al MAIB.

Doritorii de a se alătura Caravanei de Crăciun sunt aşteptaţi zilnic, în afară de zilelor de duminică, între 10 şi 19 decembrie, începînd cu ora 08:30, în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Pentru mai multe informaţii apelaţi organizatorii Caravanei de Crăciun: 022 430 430 sau accesaţi www.clipa.md

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok