Cupa la Fotbal Hospice Angelus susţinută de MAIB: Competiţie cu scop caritabil şi nobil

În data de 1 octombrie 2016 s-a desfăşurat cea de-a 6-a ediţie a Cupei la Fotbal HOSPICE, cel mai mare turneu de mini-fotbal pentru amatori, cu un scop nobil.

În acest an au participat 28 de echipe, formate din reprezentanţi ai misiunilor diplomatice acreditate la Chişinău,  bănci comerciale, organizaţii internaţionale, asociaţii neguvernamentale şi alte companii locale. Cele 28 de echipe au fost împărţite în 7 grupe a câte 4, iar 3 meciuri s-au desfăşurat concomitent pe cele 3 terenuri disponibile.

Evenimentul de caritate s-a desfăşurat cu suportul financiar al partenerului general, Moldova Agroindbank. Totodată, Moldova Agroindbank a participat la competiţie cu propria echipă de fotbal, care şi-a etalat talentul şi spiritul de echipă, având cea mai bună prestaţie printre băncile comerciale participante la turneu, plasându-se pe locul 3 din cele 28 de echipe participante în cadrul competiţiei.

Echipele participante nu doar şi-au arătat măiestria la fotbal, dar şi au făcut donaţii în fondul Hospice Angelus pentru a susţine cauza nobilă a asociaţiei şi totodată pentru a asigura continuitatea serviciilor de îngrijire a copiilor şi adulţilor care suferă de boli incurabile în Chişinău şi suburbii. Pentru a fi înscrisă la competiţie o echipă a trebuit să vină cu o donaţie de minim 2000 lei.

Moldova Agroindbank este un partener fidel al Fundaţiei „Hospice Angelus”. Banca participă activ şi sprijină financiar mai multe iniţiative caritabile organizate de către fundaţie (Turneul la tenis de masă, Cupa la Fotbal, Balul de caritate Hospice Angelus ş.a.), confirmând în acest mod statutul de instituţie social-responsabilă în cei 25 de ani de activitate.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok