Echipa MAIB la minifotbal evoluează la Open Cupa Presei în uniforme noi

Primul meci din cadrul competiţiei Open Cupa Presei-2016 la futsal, echipa BC „Moldova Agroindbank” SA l-a jucat în uniforme sportive noi.

Jucătorii au remarcat diferenţele faţă de uniforma veche - acestea noi sînt de o calitate mai bună, mai confortabile şi mai atractive, avînd aplicat noul logotip al MAIB. Decizia de a confecţiona noi uniforme, cu design actualizat, pentru sportivii băncii a fost luată urmare a lansării de către BC „Moldova Agroindbank” SA a noului logotip, la finele anului 2014. Procesul de rebranding a fost urmat de transformări în prezentarea MAIB şi în comunicarea cu  publicul, dar şi de modernizarea reţelei de distribuţie în baza noului manual al stilului de firmă.

Suporterii echipei MAIB la minifotbal speră ca noua vestimentaţie a sportivilor băncii să le aducă noroc şi victorie în cadrul celei de-a 16-a ediţii  a Campionatului Open Cupa Presei-2016 la futsal. Tradiţional, această competiţie este organizată cu sprijinul financiar al BC „Moldova Agroindbank” SA, iar echipa băncii este una favorită. Actuala ediţie a campionatului a întrunit un număr record de participanţi - peste 150 de jucători care reprezintă diverse companii şi instituţii mass-media. Întrecerile au loc sub egida Asociaţiei Presei Sportive din Republica Moldova şi a Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

Vedeţi mai jos orarul meciurilor etapei a II, care se va desfăşura duminică, 27 martie 2016, în incinta Universităţii de Stat de Educaţie Fizică şi Sport:

09.00-10.00. AGEPI - MOLDOVA AGROINDBANK
10.00-11.00. REGISTRU - MEDIA SPORT
11.00-12.00. RED UNION FENOSA - MOLDINDCONBANK
12.00-13.00. ROMSTAL - JOMA SPORT
 
Foto Credit: Natalia Donets  

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok