Filiala „Miron Costin” Moldova Agroindbank îşi va relua luni, 13 iunie, regimul obişnuit de lucru

BC „Moldova Agroindbank” SA anunţă că filiala „Miron Costin” a băncii, funcţionarea căreia în clădirea situată pe bul. Miron Costin, 9 din sectorul Rîşcani al capitalei a fost întreruptă provizoriu, îşi va relua, plenar, activitatea în locaţia respectivă, începînd cu ziua de luni, 13 iunie 2016.

În acest scop, în prezent, concomitent cu restabilirea porţiunii supuse surpării în preajma clădirii, se întreprind măsuri de amenajare a intrării de alternativă în incinta filialei (aripa din dreapta,  din partea Institutului de Proiectări în Domeniul Organizării Teritoriului „Proiecttehservice”) şi de asigurare a tuturor proceselor tehnologice şi logistice pentru buna desfăşurare a activităţii sucursalei. Astfel, luni, filiala „Miron Costin” va reveni la regimul său obişnuit de lucru, iar clienţii vor beneficia în continuare de deservire calitativă în condiţii sigure şi confortabile.

Amintim că, potrivit expertizei stării clădirii filialei băncii, efectuate de o comisie de specialişti de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Primărie, Direcţia Situaţii Excepţionale, Inspecţia de Stat în Construcţii, Pretura Rîşcani, etc,  structura de rezistenţă a acesteia nu a fost absolut afectată, astfel încît  filiala „Miron Costin” îşi poate desfăşura activitatea în clădirea existentă, în condiţii de maximă siguraţă pentru clienţi şi angajaţi.

Siguranţa, securitatea, protecţia intereselor clienţilor sînt principii fundamentale de care se conduce în activitatea sa BC „Moldova Agroindbank” SA.    
Intrare nouă în clădirea filialei „Miron Costin” a BC „Moldova Agroindbank” SA:   
 
 
 
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok