Încă 50 de pensii şi indemnizaţii de la MAIB şi-au găsit beneficiarii!

Recent, a avut loc a doua tragere la sorţ în cadrul campaniei „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!”, care a adus premii de valoare pentru alţi 50 de clienţi ai băncii. Fiecare dintre ei a primit câte 900 lei de la Moldova Agroindbank.

Emoţiile de bucurie şi cuvinte de recunoştinţă au fost adresate către MAIB din partea câştigătorilor – pensionari, mame aflate în concediul pentru îngrijirea copiilor, pensionari militari, dar şi alţi beneficiari de plăţi sociale.

Larisa, mamă în concediu pentru îngrijirea copilului: „Premiul a fost foarte plăcut. Când am aflat de câştig, am trăit momente de bucurie maximă. Cardul bancar de la MAIB mă ajută mult, în special, când este vorba de achitarea serviciilor comunale. Având un copil mic acasă, nu ne putem permite să pierdem timpul stând în rând la ghişeu.”

Domnul Eugeniu, pensionar de 65 ani: „Am rămas plăcut surprins de premiul pe care l-am primit. Credeţi-mă, că pentru un pensionar este o sumă importantă. Sper că chiar mă va ajuta să rezolv unele întrebări financiare. Sunt nespus de recunoscător băncii pentru premiu.”

Tatiana, mamă în concediu pentru îngrijirea copilului: „Am văzut publicitatea despre promoţie la TV, dar nici nu am sperat că aş putea să câştig. Sunt nespus de fericită, este pentru prima dată când câştig un premiu bănesc. Acesta va fi un cadou pentru băieţelul meu – Ionel, mulţumită căruia am câştigat!”

Doamna Nadejda, pensionară de 70 ani: „Cardul de la MAIB pe care primesc pensia îmi este de mare ajutor, căci nu mai trebuie să merg să primesc pensia la oficiul poştal. Iar când am aflat despre premiul bănesc, mi-am promis să achit doar cu cardul – poate mai câştig la vreo Promoţie de la MAIB.”

Moldova Agroindbank îi felicită pe câştigători şi îi îndeamnă pe toţi beneficiarii de plăţi sociale să efectueze tranzacţii cu cardul şi să participe la promoţie. Totodată, doritorii de a participa la Campanie, care încă nu sunt clienţi ai MAIB, sunt aşteptaţi cu drag la orice filială MAIB să deschidă un card pentru primirea pensiei sau indemnizaţiei sociale. Acum, norocul zâmbeşte celor care pimesc pensia sau indemnizaţia pe cardul de la MAIB!

Lista câştigătorilor Campaniei promoţionale „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!” – II etapă.

Informaţii suplimentare în Extrasul din Programul campaniei „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!” sau la Serviciul Call Center: 022 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok