Mai mulţi parteneri ai proiectului Pay&Save de la Moldova Agroindbank

Proiectul de loialitate Pay&Save completează lista partenerilor cu încă trei companii reprezentative de la noi din ţară: Fitness Club Niagara, compania Auto Mall şi magazinul Viggo. Astfel, achitînd produsele şi serviciile cu un card Moldova Agroindbank la partenerii noi ai proiectului, clienţii primesc cashback garantat!

Reţeaua de cluburi “Niagara” activează de 11 ani pe piaţă şi este unul dintre cele mai mari centre de sport din Moldova. Localul oferă o gamă largă de servicii, de o calitate înaltă: săli de antrenamente/tenis/Kids Club, spa&beauty şi un fitness restaurant.

Un alt partener al proiectului a devenit furnizorul de produse pentru autoturisme şi camioane pe piaţa din Republica Moldova - compania AUTO MALL, care propune clienţilor piese auto de calitate la preţuri accesibile. Iar în magazinul “Viggo” clienţii găsesc haine pentru bărbaţi, din ţesături naturale, confortabile şi stilate. În acest sens, la partenerii noi ai proiectului Pay&Save, clienţii primesc cashback de 1% la fiecare tranzacţie cu cardul MAIB.
Programul de loialitate Pay&Save este destinat deţinătorilor de carduri Moldova Agroindbank. Astfel, achitînd cumpărăturile cu cardul MAIB la partenerii Pay&Save, clienţii primesc cashback garantat la fiecare plată.

Săptămânal sunt adăugate oferte şi parteneri noi. Lista completă a partenerilor Pay&Save şi valoarea cashback-ului oferit de fiecare partener este disponibilă pe pagina web a proiectului www.paysave.md.
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok